Håndværker i Valby

Entreprisevirksomhed med fokus på kvalitet og ansvarlighed

Skal du have fat i en dygtig håndværker i Valby så tag kontakt til Egerbyg. Egerbyg er en særdeles kompetent entreprisevirksomhed, som kan udføre alle slags håndværkeropgaver – uanset hvor store eller små opgaverne måtte være.

Derudover er Egerbyg en solid håndværker i Valby, som sørger for at undgå unødvendig miljøbelastning og at sikre gode arbejdsforhold for deres ansatte.

Egerbygs profil

I Egerbyg har vi et meget stærkt værdigrundlag. Dette værdigrundlag er både fagligt og etisk og dækker over, at vi ønsker at gøre vores kunder tilfredse samtidig med, at vi ønsker at optræde ansvarligt på alle andre områder.

Egerbyg er i denne forbindelse styret af følgende fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Som disse værdier viser, så er Egerbyg en entreprisevirksomhed med en usædvanlig stærk profil, som sikrer dig, som kunde, et godt stykke arbejde og en ren samvittighed.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Hos Egerbyg udfører vi en lang række af tømreropgaver, mureropgaver, maleropgaver, el-opgaver, hoved- og totalentreprise. Dette gælder uanset størrelsen på dit projekt.

Således, uanset om du blot skal have skiftet et vindue eller skal have renoveret et tag, så er det noget, som du kan få hurtig og kompetent hjælp til af denne pålidelige håndværker i Valby.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Lær mere om Egerbyg

Der er kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din håndværker i Valby. I Egerbyg er vi i denne forbindelse et kompetent og frem for alt pålideligt valg, hvor du er sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde, som svarer til dine ønsker og behov.

Hvis du gerne vil vide mere om os, så kan du besøge vores informative hjemmeside.
Her kan du få meget mere at vide om, hvilke fagområder vi i Egerbyg især er dygtige indenfor. Derudover kan du læse om vores tidligere projekter og vores ansatte i Egerbyg.

Derudover kan du på hjemmesiden også finde relevant kontaktinformation på både telefon og email. Med kontor i Hvidovre er Egerbyg således et nemt og bekvemt valg, når du skal have fundet en håndværker nær dig til dit næste byggeprojekt.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag