Håndværker i Valby

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

Håndværker i Valby

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Entreprisevirksomhed med fokus på kvalitet og ansvarlighed

Skal du have fat i en dygtig håndværker i Valby så tag kontakt til Egerbyg. Egerbyg er en særdeles kompetent entreprisevirksomhed, som kan udføre alle slags håndværkeropgaver – uanset hvor store eller små opgaverne måtte være.

Derudover er Egerbyg en solid håndværker i Valby, som sørger for at undgå unødvendig miljøbelastning og at sikre gode arbejdsforhold for deres ansatte.

Egerbygs profil

I Egerbyg har vi et meget stærkt værdigrundlag. Dette værdigrundlag er både fagligt og etisk og dækker over, at vi ønsker at gøre vores kunder tilfredse samtidig med, at vi ønsker at optræde ansvarligt på alle andre områder.

Egerbyg er i denne forbindelse styret af følgende fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Som disse værdier viser, så er Egerbyg en entreprisevirksomhed med en usædvanlig stærk profil, som sikrer dig, som kunde, et godt stykke arbejde og en ren samvittighed.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Hos Egerbyg er vi specialister i entrepriseopgaver med et særligt fokus på hovedentrepriser og totalentrepriser. Vi udfører vi en lang række af tømreropgaver, mureropgaver, maleropgaver, el-opgaver, hoved- og totalentreprise. Dette gælder uanset størrelsen på dit projekt. Vi er specialister i renoveringsarbejde, og kan bistå med alle de nødvendige faggrupper til dit projekt.

Således, uanset om du blot skal have skiftet et vindue eller skal have renoveret et tag, så er det noget, som du kan få hurtig og kompetent hjælp til af denne pålidelige håndværker i Valby.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Lær mere om Egerbyg

Der er altså mange gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Valby. En af de væsentligste grunde er, at vi har en bred vifte af kompetencer både inden og uden for tømrerfaget. Dette betyder, at du kan få udført alt dit arbejde hos én og samme håndværker, hvilket vil spare dig tid, energi og i sidste ende også penge.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, så bør du besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er yderst informativ, hvor du blandt andet kan finde information om vores kompetencer, tidligere projekter og medarbejdere. På hjemmesiden kan du selvfølgelig også tilgå kontaktoplysninger til Egerbyg.