Tømrer i Albertslund

Professionel og etisk tømrer

Er du på udkig efter en både dygtig og troværdig tømrer i Albertslund, så kan du trygt vælge at indgå i et samarbejde med Egerbyg. Vi er en tømrer- og entreprisevirksomhed, som er kendt for stor professionalisme og en etisk profil.

Dette gør Egerbyg til en pålidelig samarbejdspartner, som du altid kan være sikker på vil udføre et godt stykke arbejde.

Egerbygs profil

Hos Egerbyg inddrager vi kunden så meget som muligt. Det vil sige, at du vil have en tæt dialog med os gennem byggeprocessen, hvilket giver dig et overblik over processen og et slutprodukt, som lever op til dine ønsker.

Derudover benytter vi os af kvalitetssikring og en såkaldt kvalitetsmappe, hvilket sikrer at kvaliteten på vores håndværk er bedst muligt.

Hos Egerbyg gør vi meget ud af at anvende bæredygtige materialer og at begrænse ressourcespild så meget som muligt. Denne etiske profil er afspejlet i vores værdier, som lægger fundamentet for al Egerbygs arbejde:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er blandt vores mange kunder kendt som en tømrer Albertslund, der spænder særdeles bredt med kompetencer indenfor en lang række tømrer-relaterede områder. Blandt de opgaver, som du kan få hjælp til af Egerbyg, kan her for eksempel nævnes: Isolering, tage, køkken, kviste, gulve, loft, vægge, carporte, terrasser, bindingsværk, tilbygninger og meget, meget andet.

I tillæg til tømrer-relaterede projekter, har vi også kompetencer inden for en lang række andre discipliner. Skulle du således have brug for en murer, maler, snedker, elektriker eller VVS’er, så er det også noget, som vi hos Egerbyg kan hjælpe dig med.

Lær mere om Egerbyg

Har du brug for mere information omkring, hvordan vi kan hjælpe dig i Albertslund eller andre steder på Sjælland, så kan du besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er yderst informativ, og her kan du læse mere om, hvilke områder vi specialiserer os indenfor, samt hvilke kunder vi tidligere har arbejdet med. Ligeledes kan du på hjemmesiden læse mere om vores stærke etiske grundlag og vores medarbejdere.

Endelig kan du også tilgå kontaktoplysninger på Egerbyg, så vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt i Albertslund.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag