Tømrer i Vallensbæk

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Charlotte Christensen

Tømrer i Vallensbæk

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Kvalitet og kundetilfredshed

Står du og mangler en tømrer i Vallensbæk, så er Egerbyg altid et sikkert og godt valg. Egerbyg er en særdeles professionel tømrer- og entreprisevirksomhed, som specialiserer sig indenfor bæredygtigt byggeri.

Hos Egerbyg lægger vi derudover stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed og på at give kunden en så tryg og behagelig oplevelse som muligt i forbindelse med byggeprocessen.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er kendt blandt vores brede kundekreds som en særdeles alsidig tømrer Vallensbæk med kompetencer indenfor en bred vifte af områder.

De fleste af disse kompetencer ligger naturligvis i forbindelse med tømrerarbejde, hvor vi kan hjælpe med både store og små projekter. Således, uanset om du vil have et nyt køkken, en ny terrasse, have repareret dit loft eller bare udskiftet en vindue eller en dør, så er det noget, som vi hos Egerbyg kan assistere med.

Derudover har vi særlige kompetencer inden for muring, maling, snedkeri, VVS og elektriske installationer. Dertil kan du også få hjælp af Egerbyg inden for mere specialiserede områder såsom restaurering, bindingsværkshuse, udbedring af forsikringsskader samt energiforbedringer af din ejendom.

Egerbygs profil

En af de ting, som får os til at skille sig ud fra vores konkurrenter, er vores usædvanligt høje fokus på kundetilfredshed.

Denne tilfredshed søger vi at opnå først og fremmest ved, at den håndværksmæssige kvalitet er upåklagelig. Derudover forsøger vi hos Egerbyg altid at inddrage vores kunder i byggeprocessen, så Egerbyg er sikker på, at det endelige produkt tilsvarer kundens ønsker.

I tillæg til vores stærke kundefokus, så er vi også en ualmindelig etisk tømrer- og entreprisevirksomhed med et stærk fokus på socialt og miljømæssigt ansvar. Dette afspejles i de følgende fem værdier, som alle i Egerbyg tager udgangspunkt i:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær mere om Egerbyg

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt i Vallensbæk, så kan du med fordel besøge vores righoldige og informative hjemmeside.

Her kan du blandt andet lære mere om Egerbygs profil, kompetenceområder og hvilke kunder vi tidligere har betjent.

Derudover kan du på hjemmesiden lære mere om vores ansatte og samarbejdspartnere – så er du bekendte med din fremtidige håndværker.

Slutteligt kan du på hjemmesiden også læse mere om, hvordan du kan komme i kontakt med os.