Tømrer i Gentofte

Tømrer med fokus på kvalitet og kundeservice

Står du og mangler en dygtig og pålidelig tømrer i Gentofte, så er Egerbyg altid en god løsning. Vi er kendt som, ikke bare en af Københavns, men en af Sjællands mest kompetente entreprisevirksomheder.

Derudover er Egerbyg en særdeles troværdig samarbejdspartner, som sætter en ære i at levere deres kunder et så godt slutprodukt, som overhovedet muligt.

Egerbygs profil

Vi er kendetegnet ved at være en entreprisevirksomhed med kvalitet og kundetilfredshed i højsædet. Udover en høj faglighed, så er vi også kendt som en tømrer i Gentofte med en stærk etisk profil. Dette indebærer blandt andet, at vi bestræber os på kun at benytte bæredygtige materialer og forsøger at undgå ressourcespild. Dertil har vi fokus på at give vores håndværkere et så godt og sikkert arbejdsmiljø som muligt.

Hos Egerbyg lægger vi også stor vægt i at finde de rigtige samarbejdspartnere og underleverandører med samme etiske profil som os.

Egerbyg er centreret omkring følgende kerneværdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en tømrer i Gentofte med kompetencer indenfor en lang række fagområder. Disse kompetencer ligger naturligvis især indenfor tømrerfaget, hvor vi gerne hjælper med store og små opgaver.

Dog kan du også få hjælp af Egerbygs kompetente medarbejdere, hvis du har brug for hjælp til elektriske installationer, VVS-arbejde, muring, maling eller sågar snedkeriarbejde. Endelig så er Egerbyg en tømrer i Gentofte, som også har kompetencer indenfor forsikringsskader, energiforbedringer, renoveringer og andre mere specialiserede områder.

Lær mere om Egerbyg

Der er altså mange gode grunde til at vælge Egerbyg til dit næste byggeprojekt i Gentofte.

Er du interesseret i at lære mere om os, så bør du besøge vores informative hjemmeside.

Her finder du information om vores kompetencer, baggrund, medarbejdere og tidligere projekter. Derudover kan du finde vores kontaktoplysninger.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag