Tømrer i Ishøj

Professionel og troværdig tømrer

Har du brug for hjælp af en professionel og troværdig tømrer i Ishøj, så er Egerbyg altid et sikkert valg. Vi er blandt vores kunder kendt som en af Danmarks måske bedste tømrere med et særligt fokus på kvalitet og bæredygtigt byggeri.

Samtidig forsøger vi hos Egerbyg altid at inddrage vores kunder så meget som muligt i byggeprocessen for at sikre os, at det endelige produkt tilsvarer kundens oprindelige ideer og ønsker.

Egerbygs profil

Den måske vigtigste grund til, at du burde indgå i et samarbejde med Egerbyg er, at vi er en særdeles troværdig entreprisevirksomhed med et særligt fokus på tryghed og professionalisme. Vi er i denne forbindelse en virksomhed, som, hos vores brede kundekreds på Sjælland og Møn, er kendt og anerkendt for at lægge usædvanlig meget vægt på kvalitet og kundetilfredshed.

Derudover er vi også en særdeles etisk tømrer i Ishøj, som prioriterer bæredygtigt byggeri, minimering af ressourcespild og et godt og sikkert arbejdsmiljø for vores ansatte. I forbindelse med dette, følger vi til daglig disse fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

En af de gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Ishøj er, at vi er en særdeles versatil entreprisevirksomhed med en bred vifte af kompetenceområder.

Hos Egerbyg er vi også behjælpelige med en lang række andre byggeprojekter uden for tømrerfaget. Vi løser også opgaver inden for snedkeri-, VVS-, murer-, maler- og elektrikerfaget.

Lær mere om Egerbyg

Hvis du vil få udført alle dine opgaver hos ét og samme firma – og spare både tid, energi og penge – så er Egerbyg det oplagte valg.

Ønsker du at vide mere omkring os, så kan du besøge vores hjemmeside.

Her kan du lære mere om vores kompetenceområder og vores stærke etiske fokus på bæredygtigt byggeri. Derudover kan du på hjemmesiden også lære mere om, hvilke kunder vi tidligere har arbejdet for, såvel læse om vores ansatte.

Du kan selvfølgelig også tilgå oplysninger om diverse kontaktinformationer til Egerbyg.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag