Tømrerfirma og snedkerfirma i Ballerup

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

Tømrerfirma og snedkerfirma i Ballerup

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

En kvalitetsbevidst håndværker med fokus på kundetilfredshed

Skal du have udført tømrer- eller snedkerarbejde i Ballerup, så er Egerbyg et sikkert og trygt valg. Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma i Ballerup, som altid bestræber sig ekstra meget på at levere en god service til deres kunder.

Hos Egerbyg inddrager vi altid vores kunder i planlægnings- og byggeprocessen for derigennem at sikre, at alt bliver som kunden havde forestillet sig det.

Egerbygs profil

Hos Egerbyg er vi meget kvalitetsbevidste, hvilket betyder at vi gør meget ud af, at kvalitetssikre vores arbejde. Høj faglighed, dygtige og glade medarbejdere og effektiv byggestyring er her nogle af nøgleordene bag vores måde at føre virksomhed.

En af måderne, som vi sikrer vores kvalitetsstyring, er ved hjælp af en såkaldt kvalitetsmappe. Denne mappe sikrer, at alle håndværkere er bevidste om, hvad der forventes af dem i forbindelse med det aktuelle byggeprojekt.

Udover kvalitetssikringen af det fysiske håndværksmæssige arbejde, så går vi hos Egerbyg også skridtet videre ved at fokusere på kvalitet i en bredere forstand. Dette gøres ved at sikre, at vores medarbejdere har gode og sikre arbejdsforhold.

Vi er en ansvarlig virksomhed, som lægger stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvilket betyder, at vi bestræber os på at anvende bæredygtige materialer og mindske ressourcespildet mest muligt.

Egerbyg er bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se flere områder vi er tømrerfirma og snedkerfirma i her.

Tømrerarbejde

Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma i Ballerup, som kan udføre en lang række forskellige tømreropgaver. Dette gør os til en nem samarbejdspartner, hvor du kan få udført alle dine opgaver hos én og samme virksomhed. Vi er behjælpelige med stort set alle salgs opgaver – alt fra udskiftning af vinduer og døre til konstruering af carporte og nye tilbygninger.

Snedkerarbejde

Udover ovenstående kompetenceområder, så kan vi også hjælpe dig, hvis du gerne vil have snedkereret noget. Snedkeri kan være en god ide, når du bygger, eftersom det giver dit nye køkken eller stue et ekstra personligt præg, som du og dine gæster vil lægge mærke til og sætte pris på.

Udover tømrer- og snedkerarbejdet så kan vi i Egerbyg også udføre håndværk inden for VVS, muring, maling og elektriske installationer.

Lær mere om Egerbyg

Som beskrevet i de forgående afsnit, så er Egerbyg altid et sikkert og trygt valg, når du skal have fundet et tømrerfirma og snedkerfirma i Ballerup.

Hvis du gerne vil vide mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig, så er det en god ide at besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er yderst informativ, hvor du blandt andet kan lære mere om, hvilke områder vi har særlige kompetencer inden for.

Derudover kan du på hjemmesiden blandt andet også få mere at vide om vores tidligere projekter og medarbejdere.

Slutteligt kan du også finde diverse kontaktoplysninger til Egerbyg.