Tømrer i Virum

En pålidelig tømrer

Har du brug for en kompetent og serviceorienteret tømrer i Virum, så tag kontakt til Egerbyg. Vi er en af Danmarks bedste tømrer- og entreprisevirksomhed med et særligt fokus på kundetilfredshed.

Dette sker gennem en meget høj kvalitet af selve arbejdet og gennem inddragelse af kunden i byggeprocessen.

Egerbygs profil

Vi er en tømrer- og entreprisevirksomhed med en meget stærk profil – både hvad angår kvalitet, social ansvarlighed og etik. Vi har i sammenhæng med dette tilsluttet os FN’s Global Compact for at understrege vores høje fokus på bæredygtigt byggeri og social ansvarlighed.

Dette afspejles blandt andet i følgende fem værdier, som danner udgangspunkt for alt Egerbygs arbejde på kontoret såvel som ude på byggepladsen:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenlighed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Hos Egerbyg dækker vi en bred vifte af både offentlige og private kunder. Vi hjælper ikke kun kunder i Virum, men overalt i København og på resten af Sjælland og Møn er vi behjælpelige. Hos vores kunder er vi kendt som en særdeles alsidig tømrer med kompetencer indenfor en bred vifte af områder.

Disse kompetencer ligger i særdeleshed inden for tømrerfaget, hvor ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Derudover har vi i Egerbyg også håndværkere med stærke kompetencer inden for VVS-arbejde, elektriske installationer, snedkeri af møblement, maler- og murerarbejde.

Du kan også få hjælp af os inden for diverse specialiserede områder. Blandt nogle af disse områder kan her for eksempel nævnes: Udbedring af forsikringsskader, energiforbedringer, bindingsværkshuse, renoveringsopgaver og meget, meget mere.

Lær mere om Egerbyg

Som nævnt i det ovenstående, er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Virum.

Skulle du være interesseret i at lære mere om os, så kan du med fordel besøge vores informative hjemmeside.

Her kan du lære mere om vores etiske profil, vores kompetenceområder såvel som hvilke offentlige og private kunder vi tidligere har arbejdet med.

Du kan blandt andet også læse om virksomhedens ansatte, så du har en bedre ide om, hvem der eventuelt vil komme ud og hjælpe dig.

Slutteligt kan du på hjemmesiden tilgå relevante kontaktoplysninger til Egerbyg.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag