Tømrer i København

Et sikkert og pålideligt valg

Har du brug for et tømrerfirma København, så er Egerbyg et pålideligt valg. Hos Egerbyg er vi kendt for vores altid gode service, som leveres af erfarne og kompetente tømrere.

Egerbygs profil

Vi er en særdeles ansvarlig tømrer i København. Vi bestræber os på at anvende miljøvenlige materialer og at begrænse vores ressourceforbrug så vidt som muligt, hvilket både er en fordel for dig som kunde og for miljøet.

Hos Egerbyg har vi et meget højt fokus på kvalitet, og vi inddrager kunden i byggeprocessen så meget som muligt. Dette sikrer, at slutproduktet er, som kunden ønsker.

Etik og miljø er endnu et fokusområde hos Egerbyg, og i forbindelse med dette, følger vi disse fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

En af de ting, som kendetegner os, er, at vi er en tømrer i København, som kan udføre mere eller mindre alle slags tømreropgaver, uanset hvad du som kunde måtte være på udkig efter.

Vi kan i denne forbindelse hjælpe dig med tømreropgaver mht. dine vinduer, døre, tage, gulve og lofter. Hos Egerbyg er vi også behjælpelige med renovering af tag, gulve og tilbygninger samt carporte.

Egerbyg ikke blot er en tømrer i København, men vi kan også udføre en lang række andre opgaver.
I tillæg til tømrerprojekter udfører vi nemlig også arbejde indenfor følgende kategorier: VVS, elektricitet, murerarbejde, malerarbejde, snedkerarbejde, renovering, forsikringsskader, energiforbedringer, fagentreprise og hovedentreprise.

Lær mere om Egerbyg

Egerbyg er altså det oplagte valg, hvis du går med ønsket om et byggeprojekt i København. Hvis du vil vide mere om os og vores kompetencer som håndværker, så bør du besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er yderst informativ, hvor du blandt andet kan læse om vores tidligere projekter og vores ansatte og få et tilbud. Derudover kan du også finde kontaktoplysninger til Egerbyg.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag