Tømrer i Dragør

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Charlotte Christensen

Tømrer i Dragør

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Entreprisevirksomhed med en bred vifte af kompetencer

Står du og mangler en tømrer i Dragør, så er Egerbyg altid den rette byggepartner. Egerbyg udfører entreprise- og tømrerarbejde overalt i Storkøbenhavn og på Amager.

Vi blandt vores mange kunder kendt for at gå langt for at sikre, at du er så tilfreds med det endelige resultat som muligt. Din tilfredshed er vores største prioritet.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Udover at Egerbyg er en troværdighed tømrer i Dragør, er vi også en entreprisevirksomhed med en bred vifte af kompetencer indenfor både små og større tømrerprojekter og renoveringsopgaver.

Derudover kan vi også hjælpe dig med diverse projekter udenfor tømrerfaget. Dette gælder for eksempel, hvis du skal have muret, malet eller snedkeret, eller hvis du skal have hjælp med renovering, energiforbedringer eller udbedring af forsikringsskader. Med Egerbyg i ryggen behøver du kun én entreprenør til alle dine opgaver.

Egerbygs profil

Når du står og skal finde en tømrer i Dragør, så er der mange forskellige grunde til at vælge Egerbyg. Vi er først og fremmest kendetegnet ved at være en særdeles professionel og kompetent håndværker, som lever håndværk i høj kvalitet.

Vi er især kendt for at inddrage vores kunder i arbejdsprocessen og for at sikre et resultat, som begge parter er tilfredse med. I Egerbyg har vi derudover stort fokus på etik, hvilket også afspejles i vores kerneværdier:

  • Faglighed og kvalitetssikring
  • Pålidelighed og tryghed
  • Åbenhed og ærlighed
  • Social ansvarlighed og bæredygtighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær om Egerbyg

Skulle du have fået mod på at lære mere omkring denne kompetente og troværdige tømrer Dragør, så kan det være en god ide at læse mere på vores informative hjemmeside. Du kan også få et uforpligtigende tilbud.