Tømrer i Dragør

Entreprisevirksomhed med en bred vifte af kompetencer

Står du og mangler en tømrer i Dragør, så er Egerbyg altid den rette sparringspartner. Egerbyg udfører entreprise- og tømrerarbejde overalt på Sjælland og Amager.

Vi blandt vores mange kunder kendt for at gå langt for at sikre, at kunden er så tilfreds med det endelige resultat som muligt.

Egerbygs profil

Når du står og skal finde en tømrer i Dragør, så er der mange forskellige grunde til at vælge Egerbyg. Vi er først og fremmest kendetegnet ved at være en særdeles professionel og kompetent håndværker, som aldrig skuffer sine kunder.

Vi er især kendt for at inddrage vores kunder i arbejdsprocessen og for at levere tømrerløsninger af en meget høj kvalitet. I Egerbyg har vi derudover stort fokus på etik, hvilket også afspejles i vores kerneværdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Udover at Egerbyg er en særdeles troværdighed tømrer i Dragør, så er vi også en entreprisevirksomhed med en bred vifte af kompetencer indenfor både små og større tømrerprojekter.

Derudover kan vi også hjælpe dig med diverse projekter udenfor tømrerfaget. Dette gælder for eksempel, hvis du skal have muret, malet eller snedkeret, eller hvis du skal have hjælp med renovering, energiforbedringer eller udbedring af forsikringsskader.

Lær mere om Egerbyg

Skulle du have fået mod på at lære mere omkring denne kompetente og troværdige tømrer Dragør, så kan det være en god ide at besøge Egerbygs informative hjemmeside.

Her kan du blandt andet læse om vores medarbejdere, værdigrundlag, kompetenceområder og tidligere projekter.

Ligeledes kan du på hjemmesiden finde den nødvendige kontaktinformation.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag