Tømrer i Hellerup

En pålidelig løsning

Hvis du har brug for en tømrer i Hellerup, så er Egerbyg altid en sikker og pålidelig løsning. Vi er hos vores brede kundekreds kendt og respekteret, som en af de bedste entreprise- og tømrervirksomheder ikke bare i København, men også på resten af Sjælland.

Hos Egerbyg går vi langt for at sikre kundetilfredshed og et slutprodukt af højeste kvalitet. Dette sikres blandt andet gennem god dialog mellem os og kunden og udførelse af kvalitetsikring.

Egerbygs profil

Vi er en meget socialt ansvarlig tømrer i Hellerup, og vi forsøger at reducere unødvendigt ressourcespild og kun at anvende bæredygtige materialer i forbindelse med vores byggeprojekter.

Hos Egerbyg har vi en meget skarp og professionel profil med fokus på kundetilfredshed. Dette indebærer først og fremmest, at kvaliteten af det udførte arbejde altid vil ligge på et meget højt niveau med maksimal tryghed for kunden. Derudover bestræber vi os på at inddrage kunden så meget som muligt i byggeprocessen.

Etik er også et stort fokusområde hos Egerbyg, og derfor følger vi disse 5 værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenlighed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi har tømrere i Hellerup, som kan udføre stort set alle tømrerrelaterede opgaver – ingen opgaver er hverken for små eller for store.

Egerbyg er ikke kun en tømrervirksomhed, men derimod en entreprisevirksomhed, hvilket betyder, at vi også kan være behjælpelige med mange andre byggerelaterede opgaver.

Disse opgaver omhandler fx VVS, elektricitet, murer, maler og snedkeri. Dette gør Egerbyg til en særdeles versatil samarbejdspartner, hvor du kan få udført alle dine byggerelaterede opgaver hos et og samme firma. Dette vil både spare dig tid og energi og i sidste ende medføre lavere samlede udgifter.

Lær mere om Egerbyg

Der er kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Hellerup. Hos os er du sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde, som svarer til dine ønsker og behov.

Hvis du gerne vil vide mere om os, så kan det være en god ide at besøge vores hjemmeside.

På hjemmesiden kan du blandt andet finde relevant kontaktinformation på både telefon og email.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag