Tømrer i Kastrup

Fokus på kvalitet og kundetilfredshed

Står du og mangler en tømrer i Kastrup, så er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg. Egerbyg er en af Danmarks måske bedste entreprise- og håndværkervirksomheder med et særligt fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Derudover er vi også en af Danmarks førende tømrere indenfor bæredygtigt byggeri, hvilket gør, at du trygt kan indgå i et samarbejde med os med samvittigheden i god behold.

Egerbygs profil

Når du står og skal have fundet en tømrer i Kastrup, så bør du først og fremmest vælge at samarbejde med os på grund af vores fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

Vi er kendetegnet ved at gå meget langt for at tjene vores kunders interesser. Dette sker især gennem et højt fokus på kvalitet i forbindelse med selve byggeprocessen og det håndværksmæssige arbejde, samt inddragelse af kunden i hele processen.

Hos Egerbyg har vi også et stort fokus på etik og miljø, og derfor er Egerbyg bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Hos Egerbyg har vi en bred vifte af kompetencer indenfor tømrerfaget. Vi løser gerne store og små opgaver – alt fra udskiftning af døre og vinduer til større renoveringer og bebyggelse af carport.

Vores kompetencer rækker også ud over det strengt tømrerrelaterede. Dette gør, at du kan få udført alle dine byggeopgaver hos et og samme firma, hvilket vil spare dig for en masse frustrationer og vil i sidste ende også være en billigere løsning.

Hos Egerbyg tilbyder vi også udførelse af mureropgaver, maling, snedkeri, elektriker og VVS-arbejde. Derudover har vi specielle kompetencer indenfor udbedring af forsikringsskader, energiforbedringer og renovationsopgaver.

Lær mere om Egerbyg

Som det fremgår i den ovennævnte, er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Kastrup.

Ønsker du at vide mere om os, så kan du med fordel besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er yderst informativ, hvor du blandt andet kan læse om vores kompetencer, baggrund og tidligere projekter. Derudover kan du også læse om vores ansatte og finde kontaktoplysninger til Egerbyg.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag