Tømrerfirma og snedkerfirma i Valby

Et sikkert valg

Har du brug for et tømrerfirma og snedkerfirma i Valby, så er Egerbyg altid et sikkert og godt valg. Egerbyg er en særdeles ansvarlig entreprisevirksomhed, som gør meget ud af at inddrage deres kunder i byggeprocessen.

Dette sikrer, at du som kunde i sidste ende også vil være tilfreds med det endelige arbejde, da det i højere grad afspejler, hvordan du gerne ville have, at dit slutprodukt skulle se ud.

Egerbygs profil

En af de gode grunde til at vælge os som dit tømrerfirma og snedkerfirma i Valby er, at vi er et på alle måder ansvarligt firma. Vi lægger stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvilket betyder, at vi bestræber os på at anvende bæredygtige materialer og mindske ressourcespildet mest muligt.

Derudover sikrer vi os et godt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere, så de trygt kan give dig et stykke håndværk af højeste kvalitet.

Hos Egerbyg er vi i denne forbindelse drevet af fem værdier, som vi tager udgangspunkt i for alt, hvad vi gør:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se flere områder vi er tømrerfirma og snedkerfirma i her.

Tømrerarbejde

Vi er et tømrerfirma og snedkerfirma i Valby, som spænder meget bredt. Egerbyg kan således udføre en lang række forskellige tømreropgaver, og vi er behjælpelige uanset om du for eksempel skal have skiftet vinduer, døre, gulve eller konstrueret en ny terrasse eller tilbygning.

Snedkerarbejde

Hos Egerbyg hjælper vi dig også med dine snedkeropgaver, så du som kunde kan få et unikt hjem.

Derudover er Egerbyg en entreprisevirksomhed, som også kan udføre en masse andre opgaver som ikke omhandler tømmer. Blandt disse ekstra kompetenceområder kan for eksempel nævnes: Murer- og malerarbejde, VVS-arbejde, arbejde med elektriske installationer og udbedring af forsikringsskader.

Lær mere om Egerbyg

Egerbyg er altså det oplagte valg, hvis du står og mangler en snedker eller tømrer i Valby.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, så bør du besøge vores informative hjemmeside.

På hjemmesiden kan du blandt andet læse om vores kompetencer og tidligere projekter, samt vores medarbejdere, så du er mere bekendt med din håndværker til dit næste byggeprojekt.

Du finder naturligvis også relevante kontaktoplysninger til Egerbyg.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag