Tømrervirksomhed i København

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

Tømrervirksomhed i København

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Skal du have hjælp til store eller små tømrerprojekter i København, så er Egerbyg altid et sikkert og godt valg. Egerbyg er en tømrervirksomhed i København, som er kendt for at udføre tømrerarbejde af en ualmindelig høj kvalitet, hvor fokus altid er på at gøre deres kunder så tilfredse som muligt med det endelige produkt.

Derudover er Egerbyg en tømrervirksomhed i København, som bestræber sig på at holde ressourceforbruget så lavt som muligt, hvilket i sidste ende vil kunne afspejle sig i lavere priser for Egerbygs kunder.

En pålidelig tømrervirksomhed

Egerbyg er en tømrervirksomhed i København, som er kendt for at sætte kundens tilfredshed over alt andet. Dette forsøger Egerbyg blandt andet at opnå ved at inddrage kunden så meget som muligt i byggeprocessen. Dette sikrer, at kunden hele tiden har fingeren på pulsen med fremskridt og eventuelle korrektioner.

Derudover benytter Egerbyg sig kun af dygtige og erfarne ansatte samtidig med, at Egerbyg har et stort fokus på kvalitetssikring af det udførte arbejde. Alt dette sikrer, at du med stor sandsynlighed vil være mere end tilfreds med det udførte arbejde, når byggeprojektet er færdigt.

Mere end bare en tømrer

Egerbyg er tømrer København, hvis hovedkompetencer selvsagt ligger indenfor tømrergerningen. Egerbyg kan i denne forbindelse udføre både små og store projekter, uanset om du skal have skiftet en dør eller et vindue eller skal i gang med større projekter med at bygge en carport, køkken eller en terrasse.

Derudover er det også værd at nævne, at Egerbyg er en tømrervirksomhed i København, som også kan lave meget andet end bare tømrerarbejde. Har du således brug for snedker-, murer, VVS- eller elektriker-arbejde, så er det også noget, som Egerbyg kan assistere dig med.

Mere information omkring Egerbyg

Ønsker du mere information omkring denne dygtige og pålidelige tømrervirksomhed i København, så kan du kontakte Egerbyg enten telefonisk eller per email.

Alternativt, så kan du også komme forbi Egerbygs kontor i Valby og tage en snak omkring dit forestående byggeprojekt. Derudover er Egerbygs ansatte altid meget villige til at komme ud og besigtige dig byggeprojekt, så I kan have en nærmere samtale om, hvad du ønsker at få ud af dit byggeprojekt.

Slutteligt, så kan du også tage et smut forbi Egerbygs meget informative hjemmeside. Her kan du lære mere om, hvad Egerbyg står for, og hvilke opgaver de specialiserer sig indenfor. Derudover kan du få mere at vide om, hvilke kunder Egerbyg tidligere har betjent, ligesom at du kan læse små mini-portrætter af de tømrere, som til daglig servicerer Egerbygs kunder.

Se flere områder vi har projekter i her.