Tømrer i Ballerup

Et sikkert valg

Skal du have fundet en tømrer i Ballerup, så er Egerbyg et sikkert valg. Egerbyg er en lokal tømrer- og entreprisevirksomhed i København, som udfører en række af forskellige håndværkeropgaver.

Egerbyg er en særdeles pålidelig virksomhed, som gennem en nær kundekontakt sikrer, at alt bliver lige præcis, som kunden havde i tankerne.

Egerbygs profil

Vi er en meget socialt ansvarlig virksomhed, og vi tager hånd om vores ansatte, genbruger mest muligt materiale og forsøger at minimere ressourcespild i vores arbejdsprocesser. I forbindelse med dette har vi tilsluttet os FN’s Global Compact.

Hos Egerbyg sikrer vi dig maksimal gennemsigtighed og tryghed i forbindelse med dit byggeprojekt. Dette sikrer vi først og fremmest ved at inddrage dig i byggeprocessen gennem en tæt dialog.

Derudover har vi en såkaldt kvalitetsmappe, som alle håndværkere skal følge. Hos Egerbyg anvender vi også en række samarbejdspartnere, som alle arbejder med de samme standarder for faglighed, ansvarlighed og kvalitet, som os selv. Dette gør, at Egerbyg altid er et sikkert valg, som sikrer dig som kunde en rolig byggeproces uden utryghed.

Følgende værdier er fundamentet for Egerbyg:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenlighed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan jeg få udført hos Egerbyg?

Når du skal have fundet en tømrer i Ballerup, så er Egerbyg en god løsning af flere årsager. En af de vigtigste er her, at vi kan udføre stort set alle slags tømreropgaver – ingen opgaver er for store eller små.

Ikke nok med at vi er kompetente inden for tømrerfaget, så har vi også kompetencer inden for andre fagområder. Det vil sige, at vi også er behjælpelige med opgaver inden for VVS, muring, maling, snedkeri og elektriske installationer.

Uanset hvad dit byggeprojekt er, så er der således en god chance for, at det er noget, som Egerbyg kan hjælpe dig med.

Lær mere om Egerbyg

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke servicer vi hos Egerbyg kan hjælpe dig med, så kan du besøge vores hjemmeside.

Her kan du blandt andet læse om vores kompetencer, tidligere projekter og priser. Derudover kan du også læse om vores medarbejdere, så du har kendskab til dine fremtidige håndværkere til dit byggeprojekt.

På hjemmesiden er relevante kontaktoplysninger selvfølgelig også tilgængelige.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag