Tømrer i Ballerup

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

Tømrer i Ballerup

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Et sikkert valg

Skal du bruge en tømrer i Ballerup, så er Egerbyg et sikkert valg. Egerbyg er en lokal tømrer- og entreprisevirksomhed i København, som udfører en række forskellige håndværkeropgaver.

Egerbyg er en særdeles pålidelig virksomhed, som gennem nær kundekontakt sikrer, at alt bliver lige præcis, som kunden havde i tankerne.

Hvilke projekter kan jeg få udført hos Egerbyg?

Når du skal have fundet en tømrer i Ballerup, så er Egerbyg en god løsning af flere årsager. En af de vigtigste er her, at vi kan udføre stort set alle slags tømreropgaver; ingen opgaver er for store eller små.

Ikke nok med at vi er kompetente inden for tømrerfaget, så har vi også kompetencer inden for andre fagområder. Det vil sige, at vi også er behjælpelige med opgaver inden for VVS, muring, maling, snedkeri og elektriske installationer.

Uanset hvad dine drømme er for dit byggeprojekt, er det er noget, som Egerbyg kan hjælpe dig med.

Egerbygs profil

Vi er en meget socialt ansvarlig virksomhed, og vi tager hånd om vores ansatte, genbruger mest muligt materiale og forsøger at minimere ressourcespild i vores arbejdsprocesser. I forbindelse med dette har vi tilsluttet os FN’s Global Compact, der har fremsat 10 principper, som vi efterlever og dokumenterer.

Hos Egerbyg sikrer vi dig maksimal gennemsigtighed og tryghed i forbindelse med dit byggeprojekt. Dette sikrer vi først og fremmest ved at inddrage dig i byggeprocessen gennem en tæt dialog.

Derudover har vi en såkaldt kvalitetsmappe, som alle håndværkere skal følge. Hos Egerbyg sætter vi en ære i at sikre høj faglighed, ansvarlighed og kvalitet. Dette gør, at vi altid er et sikkert valg, som sikrer dig som kunde en rolig byggeproces uden utryghed.

Følgende værdier er fundamentet for Egerbyg:

  • Pålidelighed og tryghed
  • Faglighed og kvalitetssikring
  • Åbenlighed og ærlig
  • Social ansvarlighed og bæredygtighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær om Egerbyg

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke servicer vi kan hjælpe dig med, kan du læse mere her på hjemmesiden. Du kan også gå direkte til Kontakt i menuen, hvor du kan kontakte os med henblik på et gratis tilbud.