Tømrer i Brøndby

En dygtig og etisk tømrer

Leder du efter en tømrer i Brøndby, så er Egerbyg altid et godt valg. Vi er er en professionel entreprisevirksomhed, som altid leverer tømrerarbejde af meget høj kvalitet.

Hos Egerbyg inddrager vi dig altid i arbejdsprocessen, hvis du ønsker og har behov for dette. Dermed er vi sikre på, at du får det, som du ønsker.

Egerbygs profil

Egerbyg lægger stor vægt på kundeinddragelse i arbejdsprocessen, hvilket sikrer, at dine ønsker bliver inkorporeret. Derudover kvalitetssikrer vi vores arbejde gennem anvendelse af gode materialer, dygtige medarbejdere og en grundig byggeplanlægning og byggestyring.

I tillæg til disse forhold, så er Egerbyg også en særdeles etisk tømrer i Brøndby, som følger disse værdier:

  • Faglighed og kvalitetssikring
  • Pålidelighed og tryghed
  • Åbenhed og ærlighed
  • Social ansvarlighed og bæredygtighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

I tillæg til at være en kompetent og troværdig tømrer i Brøndby, så er vi hos Egerbyg også kendt for et stort kompetenceområde. Fordelen ved dette er, at du i vil være i stand til at få udført alle dine byggeopgaver hos en og samme virksomhed, nemlig Egerbyg.

Vores primære kompetencer ligger selvsagt indenfor tømrerfaget, hvor vi både kan udføre små og store reparations- og renoveringsopgaver. Små opgaver kunne for eksempel indebære udskiftning af døre og vinduer, mens større projekter kunne indebære en ny første sal, terrasse, badeværelse og kvist.

Derudover har Egerbyg også stærke kompetencer indenfor VVS- og elektrikerarbejde, ligesom at Egerbyg kan være behjælpelig, hvis du har brug for en maler, murer eller snedker.

Lær mere om Egerbyg

Er du interesseret i at vide mere omkring denne meget etiske tømrer i Brøndby, så kan du læse mere her på vores informative hjemmeside

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag