Tømrer i Brøndby

En dygtig og etisk tømrer

Leder du efter en tømrer i Brøndby, så er Egerbyg altid et godt valg. Vi er er en særdeles professionel entreprisevirksomhed, som altid leverer tømrerarbejde af meget høj kvalitet.

Hos Egerbyg inddrager vi altid vores kunder så meget som muligt i arbejdsprocessen. Dermed er vi sikre på, at kunden får det, som han/hun ønsker.

Egerbygs profil

Egerbyg lægger stor vægt på kundeinddragelse i arbejdsprocessen, hvilket sikrer, at kundens ønsker bliver inkorporeret. Derudover søger vi også at kvalitetssikre vores arbejde gennem anvendelse af gode materialer, dygtige medarbejdere og en grundig byggeplanlægning og –styring.

I tillæg til disse forhold, så er Egerbyg også en særdeles etisk tømrer i Brøndby, som følger disse 5 værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

I tillæg til at være en kompetent og troværdig tømrer i Brøndby, så er vi hos Egerbyg også kendt for en meget varieret buket af kompetenceområder. Fordelen ved dette er, at du i de fleste tilfælde vil være i stand til at få udført alle dine byggeopgaver hos en og samme virksomhed – Egerbyg.

Vores primære kompetencer ligger selvsagt indenfor tømrerfaget, hvor vi både kan udføre små og store opgaver. Små opgaver kunne for eksempel indebære udskiftning af døre og vinduer, mens større projekter kunne indebære en ny carport, terrasse, køkken og kvist.

Derudover har Egerbyg også stærke kompetencer indenfor VVS- og elektrikerarbejde, ligesom at Egerbyg kan være behjælpelig, hvis du har brug for en maler, murer eller snedker.

Lær mere om Egerbyg

Er du interesseret i at vide mere omkring denne meget etiske tømrer i Brøndby, så kan du besøge vores informative hjemmeside.

Her kan du blandt andet få mere at vide om Egerbygs faglige og etiske profil, og hvilke fagområder Egerbyg er særligt stærke indenfor. Slutteligt kan du på hjemmesiden også læse om vores medarbejdere, samt finde kontaktoplysninger på Egerbyg.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag