Tømrer på Østerbro

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

Andreas Seebach

Tømrer på Østerbro

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

En tømrer med fokus på service og tryghed

Skal du have startet et byggeprojekt på Østerbro, og ønsker du så meget tryghed som muligt? I så fald er Egerbyg det naturlige valg. Egerbyg er en tømrer på Østerbro, som altid gør sit ypperste for at tilfredsstille kundens ønsker.

Dette sikrer Egerbyg for det første ved kun at anvende dygtige og betroede medarbejdere og samarbejdspartnere. For det andet fører Egerbyg altid en tæt dialog med kunden fra start til slut for derigennem at sikre, at alt bliver sådan som du ønsker.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er en tømrer på Østerbro, som kan udføre en række af forskellige opgaver. Egerbyg er kendt som en tømrer, der kan hjælpe dig med stort set alle tømrerprojekter, lige fra de helt små ting til større og mere komplicerede byggeprojekter – vi hjælper med alt fra renoveringer, udskiftning af døre og lofter til større tilbygninger og carporte.

Derudover er vi også behjælpelige inden for andre fagområder såsom VVS-arbejde, muring, maling, snedkeri, elektriske installationer, energiforbedringer og udbedring af forsikringsskader.

Vi er derfor det oplagte valg, hvis du ønsker at få udført hele dit byggeprojekt af én og samme håndværkervirksomhed.

Egerbygs profil

Vi er en entreprisevirksomhed med stort fokus på kvalitet og kunden. I forbindelse med dette udfører vi kvalitetssikring og sikrer en god dialog med kunden gennem hele byggeprocessen, hvilket sikrer et godt slutprodukt for kunden.

Hos Egerbyg lægger vi derudover også meget vægt på etik og miljøet. Vi er en meget ansvarsbevidst tømrer på Østerbro, og i forbindelse med dette har vi tilsluttet os FN’s Global Compact. Vi bestræber os på at benytte miljøvenlige ressourcer og mindske vores ressourcespild så vidt som muligt, samtidig med at vi kun ønsker at samarbejde med virksomheder med samme stærke etiske profil som os.

Egerbyg er bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær om Egerbyg

Der er altså mange gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Valby. En af de væsentligste grunde er, at vi har en bred vifte af kompetencer både inden og uden for tømrerfaget. Dette betyder, at du kan få udført alt dit arbejde hos én og samme håndværker, hvilket vil spare dig tid, energi og i sidste ende også penge.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, så bør du besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er yderst informativ, hvor du blandt andet kan finde information om vores kompetencer, tidligere projekter og medarbejdere. På hjemmesiden kan du selvfølgelig også tilgå kontaktoplysninger til Egerbyg.