Tømrer på Østerbro

En tømrer med fokus på service og tryghed

Skal du have startet et byggeprojekt på Østerbro, og ønsker du så meget tryghed som muligt? I så fald er Egerbyg det naturlige valg. Egerbyg er en tømrer på Østerbro, som altid gør sit ypperste for at tilfredsstille kundens ønsker.

Dette sikrer Egerbyg for det første ved kun at anvende dygtige og betroede medarbejdere og samarbejdspartnere. For det andet fører Egerbyg altid en tæt dialog med kunden fra start til slut for derigennem at sikre, at alt bliver sådan som du ønsker.

Egerbygs profil

Vi er en entreprisevirksomhed med stort fokus på kvalitet og kunden. I forbindelse med dette udfører vi kvalitetssikring og sikrer en god dialog med kunden gennem hele byggeprocessen, hvilket sikrer et godt slutprodukt for kunden.

Hos Egerbyg lægger vi derudover også meget vægt på etik og miljøet. Vi er en meget ansvarsbevidst tømrer på Østerbro, og i forbindelse med dette har vi tilsluttet os FN’s Global Compact. Vi bestræber os på at benytte miljøvenlige ressourcer og mindske vores ressourcespild så vidt som muligt, samtidig med at vi kun ønsker at samarbejde med virksomheder med samme stærke etiske profil som os.

Egerbyg er bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er en tømrer på Østerbro, som kan udføre en række af forskellige opgaver. Egerbyg er kendt som en tømrer, der kan hjælpe dig med stort set alle tømrerprojekter, lige fra de helt små ting til større og mere komplicerede byggeprojekter – vi hjælper med alt fra renoveringer, udskiftning af døre og lofter til større tilbygninger og carporte.

Derudover er vi også behjælpelige inden for andre fagområder såsom VVS-arbejde, muring, maling, snedkeri, elektriske installationer, energiforbedringer og udbedring af forsikringsskader.

Vi er derfor det oplagte valg, hvis du ønsker at få udført hele dit byggeprojekt af én og samme håndværkervirksomhed.

Lær mere om Egerbyg

En af de gode ting ved at vælge os som din tømrer på Østerbro er den store gennemsigtighed i hele arbejdsprocessen. For at styrke din fortrolighed med Egerbyg, kan du tilgå information om Egerbyg og vores medarbejdere på vores hjemmeside.

På vores hjemmeside kan du blandt andet også læse om vores kompetencer, tidligere projekter og finde relevante kontaktoplysninger.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag