Tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Kurt Gerhardt Jensen

Tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

En alsidig håndværker med fokus på kvalitet

Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro, som kan udføre en lang række forskellige opgaver. Samtidig er Egerbyg et meget ansvarligt tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro, som altid gør et ekstra nummer ud af at gøre deres kunder tilfredse.

Egerbygs profil

Der er mange gode grunde til at vælge os, når man skal have fundet et tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro. En af de bedste ting ved Egerbyg er vores stærke profil.

Vi er en entreprisevirksomhed, som vægter ansvarlighed ekstremt højt. Denne ansvarlighed dækker her alle dele af Egerbygs virke: Både overfor kunderne såvel som overfor vores ansatte og miljøet. Dette afspejles blandt andet i, at vi mindsker ressourcespild så meget som muligt, benytter bæredygtige materialer og kun anvender sparringspartnere og underleverandører med de samme høje standarder, som vi selv har.

I tillæg til vores ansvarlighed og vores etiske profil, så er vi også en særdeles kompetent entreprisevirksomhed. Hos Egerbyg går vi langt for at sikre os, at vores håndværk er af højeste kvalitet. Dette sikres gennem kvalitetssikring og en såkaldt kvalitetsmappe som vores medarbejdere følger.

Derudover forsøger Egerbyg altid at inddrage kunderne så meget som muligt i byggeprocessen.

Egerbygs fundament er bygget op på baggrund af følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se flere områder vi er tømrerfirma og snedkerfirma i her.

Tømrerarbejde

Vi er særligt kompetente inden for en række af forskellige tømreropgaver. Vi kan hjælpe dig med stort set alle opgaver, uanset om du skal have udskiftet vinduer, døre, gulve eller lofter. Derudover er vi et tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro, som også kan udføre isolering- og renoveringsopgaver.

Større og mere komplicerede byggeprojekter er også vores speciale, hvilket betyder, at vi hos Egerbyg også er behjælpelige med for eksempel konstruering af en ny carport, terrasse eller forskellige slags tilbygninger.

Snedkerarbejde

Derudover er Egerbyg også meget dygtige indenfor snedkerarbejde, hvor vi naturligvis hjælper dig med at give dine møbler og dit hjem et unikt look.

Vores kompetencer ligger ikke kun inden for tømrer- og snedkerfaget, men rækker også ud andre fagområder. Hos Egerbyg udfører vi nemlig også arbejde inden for VVS, elektriske installationer, murerarbejde, malerarbejde, renovering, udbedring af forsikringsskader samt hoved- og fagentreprise.

Lær mere om Egerbyg

Som beskrevet ovenfor, så er Egerbyg et pålideligt valg, når du skal ud og have fundet et nyt tømrerfirma og snedkerfirma på Østerbro. Vil du gerne lære mere om os, kan du besøge vores meget informative hjemmeside.

Hjemmesiden giver dig blandt andet information om vores forskellige fagområder og kompetencer. Derudover kan du læse om vores tidligere projekter og vores medarbejdere, så du lærer os bedre at kende, før vi starter på dit næste byggeprojekt på Østerbro.

Slutteligt så kan du naturligvis også tilgå kontaktoplysninger til Egerbyg.