Håndværker i Rødovre

Egerbyg – en dygtig og ansvarlig entreprisevirksomhed

Har du brug for en dygtig håndværker i Rødovre, som du samtidig føler dig tryg ved at anvende?

I så fald er Egerbyg altid et godt og sikkert valg. Egerbyg er en kompetent håndværker i Rødovre, som kan udføre både store og små opgaver, og som har alle de faggrupper, som du kunne få brug for.

Samtidig er Egerbyg en yderst ansvarsbevidst virksomhed, der søger at minimere ressourcespild og altid giver deres medarbejdere et sikkert og trygt arbejdsmiljø på byggepladsen.

Egerbygs profil

Egerbyg har en stærk profil, hvad angår service, kvalitet og etik. I forbindelse med dette følger vi disse fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Skal du have fat på en dygtig håndværker i Rødovre, så er der mange gode grunde til at vælge Egerbyg. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse med det endelige produkt.

For at opnå en høj tilfredshed blandt vores kunder, lægger vi stor vægt på inddragelse af kunden i byggeprocessen.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en meget alsidig håndværker i Rødovre, som kan udføre forskellige typer af opgaver.

Vi udfører en bred vifte af tømreropgaver, maleropgaver, mureropgaver, el-opgaver, hoved- og totalentrepriser. Dette gælder uanset, hvor store eller hvor små dine byggeprojekter måtte være.

Uanset om du skal have renoveret et badeværelse eller skal have bygget en ny første sal, så er det noget som Egerbyg kan hjælpe dig med.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Lær mere om Egerbyg

Med vores fokus på ansvarlighed, kvalitet og service, så er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din håndværker i Rødovre. Egerbyg er et kompetent og pålideligt valg, hvor du er sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde, som svarer til dine ønsker og behov.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag