Tømrer i Klampenborg

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

Tømrer i Klampenborg

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Tømrer med en stærk og etisk profil

 Står du med et byggeprojekt i hænderne, og har du brug for en tømrer i Klampenborg nu og her? Hvis det er den situation, som du er havnet i, så kan du med fordel benytte dig af Egerbyg. Egerbyg dækker hele Sjælland og Møn og er kendt og respekteret som en af Danmarks måske allerbedste tømrere.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

 Vi er en særdeles versatil tømrer i Klampenborg med kompetencer inden for en lang række områder både indenfor og udenfor tømrerfaget.

Inden for tømrerfaget kan vores ansatte både hjælpe med små og store projekter. Dette gælder uanset, om du skal have skiftet et nyt vindue, lagt nyt gulv eller have lavet nyt køkken, carport, terrasse eller sågar en helt ny tilbygning.

Hos Egerbyg udfører vi derudover også arbejde inden for en lang række andre områder. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, malerarbejde, murerarbejde, VVS-projekter, snedkeri og elektriske installationer.

Endelig har Egerbyg også specielle kompetencer indenfor energiforbedringer, udbedring af forsikringsskader og større renovationsprojekter.

Egerbygs profil

En af de ting, som får os til at skille os ud fra vores konkurrenter, er, at vi har en usædvanlig skarp etisk profil. Denne profil kommer selvfølgelig tydeligst til udtryk overfor kunderne, hvor vores tømrer i Klampenborg har et særligt fokus på kvalitet, tryghed og kundetilfredshed.

Derudover kommer etikken også i spil i forbindelse med Egerbygs fokus på bæredygtigt byggeri. Dette forsøger vi hos Egerbyg at håndhæve ved hjælp af bæredygtige materialer, en energivenlig byggeproces og et sikkert arbejdsmiljø for vores ansatte.

I forbindelse med dette, følger vi disse fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær om Egerbyg

Søger du altså en troværdig og kvalitetsbevidst tømrer i Klampenborg, så er Egerbyg det oplagte valg.

Hvis du vil vide mere om vores kompetencer eller tidligere projekter, så bør du besøge vores informative hjemmeside.

Her finder du også information om vores profil som virksomhed og vores ansatte, samt kontaktoplysninger til Egerbyg.