Tømrerfirma og snedkerfirma på Frederiksberg

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

Andreas Seebach

Tømrerfirma og snedkerfirma på Frederiksberg

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

Høj faglighed og kundetilfredshed

Står du med et vigtigt tømrer- eller snedkerprojekt på hænderne på Frederiksberg, og vil du gerne være sikker på, at alt bliver som du gerne vil have det? I så fald bør du tage kontakt til Egerbyg.

Vi er et tømrerfirma og snedkerfirma på Frederiksberg, som er kendt for vores meget høje faglige standard. Derudover vægter vi hos Egerbyg kunderelationen meget højt for derigennem at sikre, at kundens tilfredshed med det endelige arbejde er så høj som muligt.

Egerbygs profil

Egerbyg fungerer som en entreprisevirksomhed med stort fokus på kundetilfredshed. Dette sikrer vi ved at inddrage kunden i byggeprocessen, så du har et overblik over processen. Derudover bestræber vi os på at udføre et håndværk af højeste kvalitet. I forbindelse med dette udfører vi kvalitetssikring, og vi anvender en såkaldt kvalitetsmappe, som alle vores medarbejdere skal følge. Dette sikrer et godt slutprodukt, som er præcis som kunden ønsker.

Etik og ansvarlighed er også vigtige fokusområder hos Egerbyg. Vi er en meget ansvarsbevidst tømrer/snedker på Frederiksberg, og vi bestræber os på at benytte bæredygtige materialer og mindske vores ressourcespild så vidt som muligt.

Vores ansvarsbevidsthed fremgår også i vores kerneværdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se flere områder vi er tømrerfirma og snedkerfirma i her.

Tømrerarbejde

Hos Egerbyg er vi særligt kompetente inden for en lang række forskellige tømreropgaver. Vi er behjælpelige, om end du skal så have udskiftet vinduer, døre, gulve eller lofter. Derudover er vi et tømrerfirma og snedkerfirma på Frederiksberg, som også kan isolere dine vægge, lofter og etageadskillelser, hvis du synes, at dit hjem bliver for koldt om vinteren.

Så frem du har nogle mere komplicerede byggeprojekter i tankerne, så er det også noget, som vi hos Egerbyg kan hjælpe dig med. Vi kan således hjælpe med at sætte et nyt køkken op, ligesom at vi kan lave en ny carport, terrasse eller forskellige slags tilbygninger.

Slutteligt er vi også eksperter inden for renovation samt bindingværkshuse.

Snedkerarbejde

I tillæg til traditionelle tømreropgaver, så er vi et tømrerfirma og snedkerfirma på Frederiksberg, som også har kompetencer inden for snedkerarbejde. Snedkerarbejde er her noget helt særligt og giver dine møbler og dit hjem en unik glød. Alle snedkeriopgaver udføres af erfarne medarbejdere og i tæt dialog med kunden for at sikre, at du får det, som du gerne vil have det.

I tillæg til snedkerarbejde, så kan vi også hjælpe med en række andre opgaver. Blandt disse kan for eksempel nævnes: VVS, murerarbejde, malerarbejde, elektriske installationer, renovering, udbedring af forsikringsskader samt både hoved- og fagentreprise.

Lær mere om Egerbyg

Hvis du ønsker at bruge Egerbyg som din håndværker til dit næste byggeprojekt – uanset hvilket fagområde det omhandler – så bør du besøge vores hjemmeside.

Her kan du blandt andet læse om vores kompetencer, tidligere projekter og medarbejdere. Du kan naturligvis også finde relevante kontaktoplysninger til Egerbyg.