Håndværker på Frederiksberg

Find en kompetent håndværker på Frederiksberg

For folk som er på udkig efter en både dygtig og troværdig håndværker på Frederiksberg, så er Egerbyg en af de entreprisevirksomheder, som man altid kan stole på vil udføre et godt stykke arbejde. Alt, hvad vi foretager os, tager i denne forbindelse udgangspunkt i en tæt og kontinuerlig dialog med vores kunder.

Samtidig er Egerbyg en meget ansvarsbevidst håndværker på Frederiksberg, og vi stræber på at undgå unødvendig belastning af miljøet. Dertil gør vi et stort nummer ud af kun at benytte underleverandører med den samme ansvarlige profil som os selv.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Egerbygs profil

Egerbyg er en håndværker på Frederiksberg med en særdeles stærk profil. Vi tager i denne forbindelse udgangspunkt i følgende fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Som disse værdier viser, så er vi en håndværker på Frederiksberg, som vægter ansvarlighed overfor kunden og andre interessenter meget højt. Vi gør i denne forbindelse meget ud af at have en så høj kundetilfredshed som muligt.

Dette sker primært gennem nær kundekontakt og en stærk kvalitetssikring. Derudover benytter vi os kun af bæredygtige materialer, ligesom at vi vægter det meget højt, at vores håndværkere arbejder i et sikkert arbejdsmiljø.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Hos Egerbyg udfører vi en bred vifte af tømreropgaver, mureropgaver, maleropgaver, el-opgaver, hoved- og totalentreprise. Dette gælder uanset hvor store eller hvor små dine projekter måtte være.

Således, uanset om du bare skal have skiftet en dør eller skal have bygget en helt ny garage, så er det noget, som du kan få hurtig og kompetent hjælp til af denne pålidelige håndværker på Frederiksberg.

Lær mere om Egerbyg

Som det fremgår af de ovenstående afsnit, så er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din håndværker på Frederiksberg. Egerbyg er i denne forbindelse et kompetent og frem for alt pålideligt valg, hvor du er sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde, som svarer til dine ønsker og behov.

Hvis du gerne vil vide mere om Egerbyg, så kan det være en god ide at besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er særdeles informativ, hvor du kan få meget mere at vide om, hvilke fagområder vi hos Egerbyg især er dygtige indenfor. Derudover kan du læse om, hvilke projekter vi tidligere har arbejdet med, ligesom at du kan læse små mini-portrætter af de ansatte hos Egerbyg.

Slutteligt kan du på hjemmesiden også finde relevant kontaktinformation på både telefon og email. Egerbyg har kontor i Hvidovre og er således et nemt og bekvemt valg, når du skal have fundet en håndværker nær dig til dit næste byggeprojekt.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag