Håndværker på Frederiksberg

Find en kompetent håndværker på Frederiksberg

For folk der er på udkig efter en  dygtig og troværdig håndværker på Frederiksberg, er Egerbyg en af de entreprisevirksomheder, som man altid kan stole på vil udføre et godt stykke arbejde.

Alt, hvad vi foretager os, tager i udgangspunkt i en tæt og kontinuerlig dialog med vores kunder.

Samtidig er Egerbyg en meget ansvarsbevidst håndværker på Frederiksberg, og vi stræber på at undgå unødvendig belastning af miljøet. Dertil gør vi et stort nummer ud af kun at benytte underleverandører med den samme ansvarlige profil som os selv.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Egerbygs profil

Egerbyg er en håndværker på Frederiksberg med en særdeles stærk profil. Vi tager i denne forbindelse udgangspunkt i følgende fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Som disse værdier viser, så er vi en håndværker på Frederiksberg, som vægter ansvarlighed overfor kunden og andre interessenter meget højt. Vi sætter en ære i at have en så høj kundetilfredshed som muligt, hvilket også afspejles i vores online anmeldelser på Trustpilot og anmeld-haandvaerker.dk

Dette sker primært gennem nær kundekontakt, effektiv byggekoordinering og en stærk kvalitetssikring. Derudover benytter vi os kun af bæredygtige materialer, ligesom at vi vægter det meget højt, at vores håndværkere arbejder i et sikkert arbejdsmiljø.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Hos Egerbyg udfører vi en bred vifte af tømrer-, murer-, maler-, el-, og VVS-opgaver. Vi er specialister i hoved- og totalentreprise, hvor vi har en stor erfaring med diverse renoveringsopgaver. Dette gælder uanset hvor store eller hvor små dine projekter måtte være.

Uanset om du bare skal have skiftet en dør eller skal have totalrenoveret din bolig, så er det noget, som du kan få hurtig og kompetent hjælp til af denne pålidelige håndværker på Frederiksberg.

Lær mere om Egerbyg

Som det fremgår af de ovenstående afsnit, så er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din håndværker på Frederiksberg. Egerbyg er i denne forbindelse et kompetent og frem for alt pålideligt valg, hvor du er sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde, som svarer til dine ønsker og behov.

Hvis du gerne vil vide mere om Egerbyg, så kan det være en god ide at se videre på vores hjemmeside.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag