Tømrer i Hvidovre

Et sikkert valg

Står du med et byggeprojekt på hænderne i Hvidovre, så er der mange lokale tømrerfirmaer, som du kan kontakte. Hvis du vil være på den sikre side, så vil Egerbyg dog altid være en god løsning.

Egerbyg er en entreprise- og tømrervirksomhed i Hvidovre, som kan udføre stort set alle slags opgaver. Vi er yderst servicemindet, og vi gør et ekstra nummer ud af at sikre os, at du som kunde får tingene, sådan som du vil have det.

Egerbygs profil

Egerbyg er også et tømrerfirma med en stærk faglig profil, som kun benytter betroede og kompetente medarbejdere til at servicere deres kunder.

Hos Egerbyg går vi meget op i kvalitet af vores udførte håndværk samt inddragelse af kunden i byggeprocessen. Dette sikrer, at slutproduktet er så tilfredsstillende for kunden som muligt.

Derudover er Egerbyg en entreprise- og tømrervirksomhed med stort fokus på etik og miljø. Derfor er Egerbyg bygget op omkring følgende fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en tømrer i Hvidovre, som kan tage hånd om en bred vifte af forskellige tømreropgaver – vi tilbyder hjælp til både store og små opgaver. Dette gør os til et særdeles fordelagtigt valg, når du skal ud og have fundet en tømrer i Hvidovre.

Blandt de opgaver, som vi kan udføre for dig, kan her for eksempel nævnes: Vinduer, døre, køkken, gulve, lofter, isoleringsopgaver, ny carport og tilbygninger.

I tillæg til ovennævnte tømreropgaver, så er Egerbyg en håndværker i Hvidovre, som også kan udføre en lang række andre opgaver. Dette gælder for eksempel VVS, mure, male, snedkeri og udbedring af forsikringsskader.

Dette er en stor fordel for dig som kunde i og med, at det ofte er billigere med en pakkeløsning, hvor det samme firma laver alle dine byggeopgaver.

Lær mere om Egerbyg

Hvis du altså står med et byggeprojekt på hænderne i Hvidovre, så er Egerbyg det oplagte valg!

Hvis du er interesseret i at lære mere om os, bør du besøge vores informative hjemmeside.

Hjemmesiden indeholder forskellig information, hvor du blandt andet kan lære om vores kompetencer og tidligere projekter. Dertil kan du læse om vores medarbejdere, så du kan lære dine fremtidige håndværkere at kende. Du kan selvfølgelig også finde kontaktoplysninger til Egerbyg.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag