Håndværker i Hvidovre

En ansvarlig håndværker i Hvidovre

For dig som skal have udført store og små håndværksopgaver, så er Egerbyg altid et godt og pålideligt valg. Egerbyg er en dygtig og troværdig håndværker i Hvidovre, som kan udføre en lang række forskellige byggeopgaver.

Samtidig er Egerbyg også en særdeles servicemindet håndværker, som inddrager dig i hvert skridt af byggeprocessen, hvis du ønsker det. Egerbyg gør dette for at sikre, at du som kunde er så tilfreds som muligt med det endelige produkt.

Egerbygs profil

En af de primære grunde til, at du bør vælge Egerbyg som din håndværker i Hvidovre er, at Egerbyg er en særdeles ansvarlig entreprisevirksomhed med en meget stærk etisk og professionel profil.

I Egerbyg har vi i denne forbindelse stort fokus på, at du skal være tilfreds med det udførte arbejde. Dette sikrer vi gennem en nær kundedialog og kvalitetssikring af vores arbejde. Derudover benytter vi kun betroede og kompetente medarbejdere, som er klædt fagligt ordentligt på i forhold til den aktuelle opgave.

Slutteligt er vi i Egerbyg også en meget ansvarlig håndværker i Hvidovre i en lidt bredere forstand. I Egerbyg forsøger vi således at optræde ansvarligt på alle områder ved hjælp af følgende tiltag:

  • Vores ansatte arbejder i et sikkert arbejdsmiljø
  • Vi anvender kun bæredygtige materialer
  • Vi arbejder kun med underleverandører og samarbejdspartnere, der ligesom os selv har en stærk faglig og etisk profil.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

En af fordelene ved Egerbyg er, at vi er en håndværker, som kan udføre stort set alle opgaver. Dette gælder, uanset om du blot skal have udskiftet eller restaureret et vindue eller en dør eller skal have gang i diverse større byggeprojekter med forskellige faggrupper.

Lær om Egerbyg

Hos Egerbyg udfører vi en lang række forskellige opgaver, hvilket gør os til et let og praktisk valg, hvor du kan få alle dine håndværkerprojekter udført hos et og samme firma. Vi sørger yderligere for, at kvalitetssikre og dokumentere vores arbejde.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Hvis du vil vide mere om Egerbyg og vores specialer, så kan du læse videre på vores hjemmeside. Her kan du også læse om vores ansatte, hvilket er med til at give dig en bedre fornemmelse af de personer, som du skal arbejde sammen med i forbindelse med dit næste byggeprojekt.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag