Tømrer i Herlev

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Charlotte Christensen

Tømrer i Herlev

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Entreprisevirksomhed med fokus på kvalitet

Står du med et byggeprojekt, og har du brug for hjælp af en kompetent, serviceminded og pålidelig tømrer i Herlev? Hvis det er din situation, så kan du med fordel tage kontakt til Egerbyg. Vi er en af Danmarks måske allerbedste entreprise- og tømrervirksomheder med et særligt højt fokus på kvalitet og på at gøre vores kunder så tilfredse som muligt – både under arbejdsprocessen og med det færdige produkt.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en særdeles kompetent tømrer i Herlev med en bred vifte af kompetencer indenfor tømrerfaget. Vi hjælper gerne vores kunder med store såvel som de små opgaver – alt fra udskiftning af vinduer og døre til konstruktion af ny første sal.

En af de ting, som kendetegner Egerbyg som en dygtig og pålidelig håndværker i Herlev er, at vores kompetencer ikke kun begrænser sig til tømrerarbejde. I tillæg hertil, så udfører vi også arbejde indenfor en lang række andre byggerelaterede discipliner – for eksempel snedkeri, malerarbejde, murerarbejde, elektrikerarbejde og VVS-arbejde.

Egerbygs profil

Egerbyg er en entreprisevirksomhed med et meget professionelt og etisk fokus. Det professionelle fokus indebærer , at det udførte arbejde altid har en høj kvalitet. Derudover inddrager vi altid vores kunder så meget som muligt i byggefasen for at sikre, at slutproduktet stemmer overens med kundens oprindelige ønsker.

I tillæg hertil, så er Egerbyg også en usædvanlig etisk tømrer i Herlev. For eksempel har vi tilsluttet os FN’s Global Compact, og vi har et stort fokus på bæredygtigt byggeri. Det daglige arbejde i Egerbyg er i denne forbindelse bygget op omkring følgende fem værdier, som alle firmaets ansatte bestræber sig på at følge:

  • Social ansvarlighed  og bæredygtighed
  • Åbenhed og ærlighed
  • Pålidelighed og tryghed
  • Faglighed og kvalitetssikring

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær om Egerbyg

Egerbyg er altså det oplagte valg, hvis du står med ønsket om et nyt byggeprojekt i Herlev.

Hvis du vil lære mere om Egerbyg, så kan du tilgå masser af information her på vores hjemmeside. Du kan også udfylde vores kontaktformular herunder, hvis du er interesseret i et gratis tilbud.