Tømrer i Herlev

Entreprisevirksomhed med fokus på kvalitet

Står du med et byggeprojekt, og har du brug for hjælp af en kompetent, serviceminded og pålidelig tømrer i Herlev? Hvis det er din situation, så kan du med fordel tage kontakt til Egerbyg. Vi er en af Danmarks måske allerbedste entreprise- og tømrervirksomheder med et særligt højt fokus på kvalitet og på at gøre vores kunder så tilfredse som muligt både under arbejdsprocessen og med det færdige produkt.

Egerbygs profil

Egerbyg er en entreprisevirksomhed med et meget stærk professionelt og etisk fokus. Det professionelle fokus indebærer her, at det udførte arbejde altid har en høj kvalitet. Derudover inddrager vi altid vores kunder så meget som muligt i designfasen for at sikre, at slutproduktet stemmer overens med kundens oprindelige ønsker.

I tillæg hertil, så er Egerbyg også en usædvanlig etisk tømrer i Herlev. For eksempel har vi tilsluttet os FN’s Global Compact, og vi har et stort fokus på bæredygtigt byggeri. Det daglige arbejde i Egerbyg er i denne forbindelse bygget op omkring følgende fem værdier, som alle firmaets ansatte bestræber sig på at følge:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en særdeles kompetent tømrer i Herlev med en bred vifte af kompetencer indenfor tømrerfaget. Vi hjælper gerne vores kunder med store såvel som de små opgaver – alt fra udskiftning af vinduer og døre til konstruktion af ny carport.

En af de ting, som kendetegner Egerbyg som en dygtig og pålidelig håndværker i Herlev er, at vores kompetencer ikke kun begrænser sig til tømrerarbejde. I tillæg hertil, så udfører vi også arbejde indenfor en lang række andre byggerelaterede discipliner – for eksempel snedkeri, malerarbejde, murerarbejde, elektrikerarbejde og VVS-arbejde.

Lær mere om Egerbyg

Egerbyg er altså det oplagte valg, hvis du står med ønsket om et nyt byggeprojekt i Herlev.

Hvis du vil lære mere om Egerbyg, så kan du tilgå masser af information på vores hjemmeside.

Hjemmesiden er aldeles informativ, hvor du kan lære om vores kompetencer, baggrund, medarbejdere og tidligere projekter. Derudover kan du finde vores kontaktoplysninger.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag