Tømrer i Søllerød

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Charlotte Christensen

Tømrer i Søllerød

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Kundetilfredshed og bæredygtigt byggeri

Er du på udkig efter en kompetent og servicemindet tømrer i Søllerød, så er Egerbyg altid et godt og sikkert valg. Egerbyg er blandt vores brede kundekreds i København og på resten af Sjælland og Møn kendt som en af Danmarks måske bedste og troværdige håndværkere.

Hos Egerbyg har vi et højt fokus på kvalitet og kundetilfredshed og er derudover respekteret som en førende håndværker inden for bæredygtigt byggeri.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

En af de væsentligste grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Søllerød er, at vi har en bred vifte af kompetencer både inden og uden for tømrerfaget. Dette betyder, at du kan få udført alt dit arbejde hos én og samme håndværker, hvilket vil spare tid, energi og i sidste ende også penge.

Egerbygs spidskompetencer ligger i denne forbindelse især inden for tømrerfaget, hvor vi hjælper med både store og små opgaver.

Derudover er vi også behjælpelige med opgaver uden for tømrerfaget. Disse opgaver kan være muring, maling, snedkeri, VVS-arbejde og elektriske installationer.

Egerbygs profil

Vi lægger stor vægt på tryghed og kundetilfredshed, hvilket vi søger ved at sikre en tæt dialog med kunden gennem byggeprocessen. Derudover gør vi brug af kvalitetssikring og en såkaldt kvalitetsmappe, hvilket sikrer at slutproduktet bliver af så høj kvalitet som muligt.

Dertil har vi en meget stærk etisk profil med fokus på social ansvarlighed og bæredygtigt byggeri. Disse værdier forsøger vi at indfri gennem sikkert arbejdsmiljø, energisparende arbejdsprocesser, miljøvenlige materialer og underleverandører og samarbejdspartnere med samme værdisæt som os selv.

Egerbyg er bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær om Egerbyg

Mangler du en tømrer i Søllerød, så er der altså kun gode grunde til at vælge Egerbyg.

Såfremt du ønsker at vide mere om os, og hvordan vi kan hjælpe dig, så bør du besøge vores hjemmeside.

På vores informative hjemmeside kan du blandt andet tilgå information om kompetencer, baggrund og tidligere projekter. På hjemmesiden er kontaktoplysninger til Egerbyg også tilgængelige.
Du kan endda også læse om vores medarbejdere, så du allerede på forhånd kender de håndværkere der skal udføre dit næste byggeprojekt.