Håndværker i Ballerup

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

Håndværker i Ballerup

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Kvalitetsbevidst håndværker i Ballerup

Vil du gerne have fat i en dygtig, troværdig og servicemindet håndværker i Ballerup, så er Egerbyg et sikkert valg.

Egerbyg er en entreprisevirksomhed, som er kendetegnet ved at kunne udføre en meget bred vifte af forskellige tømrer-, murer-, VVS- og el-opgaver.

Derudover gør vi hos Egerbyg meget ud af at inddrage vores kunder for at sikre, at dit byggeprojekt forløber sådan, som du havde tænkt dig det. Graden af involvering afhænger naturligvis af dit ønske og behov.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en entreprisevirksomhed i Ballerup, som kan hjælpe dig med stort set alle opgaver.

Det er således ligegyldigt, om du bare skal have udskiftet en dør eller et vindue, eller om du skal have et nyt badeværelse eller have lavet en ny første sal: Egerbyg kan hjælpe med det hele.

Derudover er Egerbyg en særdeles alsidig håndværker, som også kan lave VVS-, murer-, maler-, og el-arbejde. Vi er derudover også enormt dygtige til at udbedre forsikringsskader.

Egerbygs profil

Egerbyg er en meget dygtig håndværker i Ballerup, som har en stabil og loyal kundekreds.

Årsagen til dette er, at vi i Egerbyg på mange områder er ’det trygge valg’, når du skal ud og have fundet en håndværker i Ballerup eller i resten af København.

Vi er i denne forbindelse en håndværkervirksomhed, som vægter ansvarlighed og professionalisme meget højt. Hos Egerbyg gør vi således meget ud af at sikre, at vores kunder er tilfredse med det endelige produkt.

Dette sker både gennem anvendelsen af dygtige håndværkere og gode materialer såvel som en tæt dialog med kunden under hele forløbet.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Lær mere om Egerbyg

 Som beskrevet i de foregående afsnit, så er Egerbyg et sikkert og ikke mindst trygt valg, når du skal have fundet en håndværker i Ballerup.

Er du interesseret i at vide mere om, hvilken slags virksomhed Egerbyg er, og hvilke områder vi er særligt dygtige inden for, så kan du læse videre på vores hjemmeside. Du kan også se vores FAQ her.

På Egerbygs hjemmeside kan du læse mere om vores specialer. Derudover kan du læse, hvilke projekter denne kompetente og troværdige håndværker i Ballerup tidligere har arbejdet med.