Tømrer i Vanløse

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

Tømrer i Vanløse

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Kvalitet og bæredygtigt byggeri

Har du fået et tømrerprojekt på hænderne, og er du på udkig efter en tømrer i Vanløse? I så fald er Egerbyg altid et sikkert valg.

Egerbyg dækker en bred kundekreds overalt på Sjælland og Møn og har et særligt fokus på kvalitet, kundetilfredshed, tryghed samt bæredygtigt byggeri.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Blandt vores brede kundekreds er vi kendt som en aldeles alsidig tømrer Vanløse med stærke kompetencer indenfor alle dele af tømrerfaget.

Således, uanset om du skal have lagt nyt gulv eller lavet en kvist, carport, køkken eller en ny terrasse, så er det noget, som vores dygtige medarbejdere kan udføre for dig.

Udover blot at udføre tømrerarbejde, så har vi, som entreprisevirksomhed i Vanløse, også kompetencer indenfor en lang række andre områder. Hos Egerbyg udfører vi nemlig også arbejde inden for muring, maling, snedkeri, VVS og elektriske installationer. Derudover har vi specielle kompetencer inden for energiforbedringer, udbedring af forsikringsskader og renovationsopgaver.

Egerbygs profil

En af de ting, som kendetegner Egerbyg, er, at vi har et udpræget fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Vi inddrager kunden i hele byggeprocessen, så vi sikrer os at slutproduktet tilfredsstiller kundens ønsker.

Vi benytter os kun af gode materialer og erfarne håndværkere for derigennem at sikre, at der ikke kan sættes en finger på den håndværksmæssige standard af vores arbejde.

Selvom vi udfører et godt stykke håndværk, så er vi stadig en af Danmarks markedsførende tømrer- og entreprisevirksomheder indenfor bæredygtigt byggeri. Dette forsøger vi blandt andet at opnå gennem bæredygtige materialer, et sikkert arbejdsmiljø og mindskning af ressourcespild.

I forbindelse med dette er Egerbyg bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær mere om Egerbyg

Der er altså kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Vanløse. Ved at vi er versatile og udfører arbejde inden for forskellige områder, kan du som kunde få udført alle dine byggeprojekter hos én og samme håndværker – Egerbyg.

Hvis du vil vide mere om Egerbyg, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt, så bør du besøge vores informative hjemmeside.

Her kan du læse om Egerbyg som virksomhed såsom vores kompetencer, tidligere projekter og medarbejdere. Derudover kan du finde relevante kontaktoplysninger.