Tømrer i Bagsværd

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Charlotte Christensen

Tømrer i Bagsværd

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Tømrer med fokus på kunden og kvalitet

Har du brug for en tømrer i Bagsværd, så tag kontakt til Egerbyg. Egerbyg er en kompetent og pålidelig tømrer og entreprisevirksomhed med en bred vifte af kompetencer.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er blandt vores brede kundekreds kendt som en tømrer i Bagsværd med et varieret vifte af kompetencer. Vores hovedkompetencer ligger her naturligvis indenfor tømrergerningen, hvor vi kan være behjælpelig med stort set alle slags byggeprojekter.

Derudover er vi også kendt som en håndværker i Bagsværd med kompetencer indenfor en lang række andre discipliner såsom murerarbejde, snedkeri, maling samt elektriker- og VVS-arbejde. Endelig kan vi også hjælpe med energiforbedringer og med at udbedre diverse forsikringsskader.

Egerbygs profil

Vi er kendt som en særdeles troværdig og kompetent entreprenør, herunder tømrer, i Bagsværd, der kan udføre arbejde af næsten enhver art. Derudover er vi også kendt for vores meget høje fokus på kvalitet og på at sikre, at kunden er så tilfreds med det endelige produkt som muligt.

I tillæg til disse forhold er vi hos Egerbyg også meget bevidste om etik og miljø, hvilket betyder at vi lægger vægt på anvendelse af bæredygtige materialer og på at begrænse ressourcespild så meget som muligt. Derudover fokuserer vi også på at give vores ansatte et så spændende og sikkert arbejdsmiljø som muligt.

Alle disse forhold gør, at Egerbyg ikke blot er professionel og kompetent, men også en troværdig og etisk håndværker og tømrer Bagsværd, som du med god samvittighed kan bestille til at hjælpe dig med dine byggeprojekter.

Egerbyg er bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær om Egerbyg

Der er altså kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Bagsværd.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om os, og hvordan vi kan hjælpe dig med din næste tømreropgave eller andet byggeprojekt, så bør du læse videre på vores hjemmeside.

Du kan også tilgå kontaktoplysninger til Egerbyg.