Tømrerfirma og snedkerfirma i Rødovre

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Kurt Gerhardt Jensen

Tømrerfirma og snedkerfirma i Rødovre

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma i Rødovre, som er kendetegnet ved ansvarlighed og kompetence i alle områder af deres forretning. Egerbyg er hos deres kunder kendt for altid at udføre et stærkt og kompetent stykke arbejde, som tager udgangspunkt i kundernes ønsker og behov.

Samtidig så er Egerbyg også på alle andre områder et særdeles ansvarligt tømrerfirma, som gør deres ypperste for at undgå skader på miljøet og for at sikre deres håndværkere et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Kompetenceområder

Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma i Rødovre, som spænder meget bredt, og som kan udføre mange forskellige slags opgaver. Egerbygs spidskompetence er naturligvis tømrergerningen.

Indenfor dette felt kan Egerbyg udføre både store og små opgaver, hvad enten du har brug for en ny carport eller garage eller blot at få lagt nyt gulv ned eller skiftet et vindue.

Se flere områder vi er snedkerfirma og tømrefirma i her.

Profil og værdier

En af de ting som kendetegner Egerbyg er, at det er et tømrerfirma og snedkerfirma i Rødovre med en meget stærk professionel og etisk profil. Egerbyg er i denne forbindelse et tømrerfirma og snedkerfirma i Rødovre, som sætter kundetilfreds meget, meget højt.

Egerbyg forsøger at sikre denne kundetilfredshed gennem en nær kundekontakt gennem hele forløbet. Formålet med dette er, at det endelige produkt kommer så tæt op ad kundens ønsker som muligt. Derudover lægger Egerbyg også meget energi i kun at benytte kompetent og pålidelig arbejdskraft og på at kvalitetssikre deres arbejde.

I tillæg til de høje professionelle standarder, så er Egerbyg også et særdeles etisk tømrerfirma. Egerbyg benytter sig således udelukkende af bæredygtige materialer samtidig med, at de prioriterer deres tømreres sikkerhed meget højt. Derudover har Egerbyg som et af de få danske tømrerfirmaer herhjemme tilsluttet sig FNs ambitiøse Global Compact.

Snedkerarbejde

En af fordelene ved at bruge Egerbyg som sit tømrerfirma og snedkerfirma i Rødovre er, at de spænder så bredt: Egerbyg kan ikke blot udføre tømrerarbejde, men kan også mure, male, lave VVS, udføre elektriske installationer og en hel række andre opgaver. Dette gør Egerbyg til et både praktisk og billigt valg i og med, at du kan få udført alle dine opgaver hos et og samme firma.

En af de ting, som du her kan få udført hos Egerbyg, er snedkerarbejde. Egerbyg er i denne forbindelse i stand til at lave forskellige unikke snedkerprojekter, alt efter hvad du efterspørger. Dette kunne for eksempel være en køjeseng eller diverse smukke dekorationer i dit køkken eller i din stue.

AltEgerbygs snedkerarbejde foregår naturligvis i bæredygtige materialer for at undgå skadelige bivirkninger på miljøet. Tag i denne forbindelse en snak med Egerbyg om, hvad du har i tankerne, og så skal Egerbygs dygtige snedkere nok klare resten af arbejdet for dig