Tømrer i Charlottenlund

En troværdig tømrer med høj faglighed

Står du og har brug for en tømrer i Charlottenlund, så er Egerbyg altid et fornuftigt og troværdigt valg. Egerbyg er en særdeles kompetent og kundevenlig entreprisevirksomhed, som går længere end de fleste andre entreprenører i deres bestræbelser på at tjene kundens interesser.

Egerbygs profil

Egerbyg er også en særdeles etisk entreprisevirksomhed, som, udover at tilfredsstille kunden, også forsøger at holde spild af materialer og skader på naturen på et absolut minimum.

I Egerbyg lægger vi derudover stor vægt på, at kvaliteten af vores arbejde er så høj som muligt. Derudover bestræber vi os på at inddrage vores kunder, så byggeprojektet dermed flugter bedst muligt med kundens oprindelige plan og ideer.

I tillæg til disse faglige forhold, så er Egerbyg også en meget socialt ansvarlig entreprisevirksomhed, som i denne forbindelse har tilsluttet sig FN’s Global Compact. Hos Egerbyg følger vi de følgende 5 værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

I tillæg til at være en særdeles socialt ansvarlig tømrer i Charlottenlund, så er vi også en ganske versatil entreprisevirksomhed, som kan levere godt arbejde indenfor en lang række byggediscipliner. Dette er naturligvis i særdeleshed tilfældet for tømrerarbejde, hvor vi hjælper med store og små opgaver. Men i Egerbyg har vi også stærke kompetencer inden for maler-, murer-, elektriker-, snedker- og VVS-arbejde.

Lær mere om Egerbyg

Er du interesseret i at vide mere omkring denne dygtige og pålidelige tømrer Charlottenlund, så kan du besøge vores ganske informative hjemmeside.

På denne hjemmeside kan du blandt andet læse om, hvilke kunder Egerbyg tidligere har betjent, og hvilke projekter Egerbyg har arbejdet på. Egerbygs kundekreds spænder i denne forbindelse meget bredt og inkluderer både privatpersoner såvel som private firmaer og offentlige institutioner.

Derudover kan du også på hjemmesiden få mere information om vores værdigrundlag, fagområder og medarbejdere. Endelig kan du på hjemmesiden også finde relevant kontaktinformation og få mere at vide om åbningstider og kontortid.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag