Tømrerfirma og snedkerfirma i København

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Kurt Gerhardt Jensen

Tømrerfirma og snedkerfirma i København

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Alsidig håndværker med høj faglighed

Er du på udkig efter et tømrerfirma og snedkerfirma i København, så er Egerbyg en entreprisevirksomhed, som du aldrig går galt i byen med. Egerbyg kan udføre en lang række forskellige opgaver af en meget høj faglig standard.

Egerbyg meget stor vægt på en nær og god kundekontakt for derigennem at sikre, at kunden får det præcist, som han/hun ønsker. Denne kombination af faglighed og et stærkt kundefokus gør Egerbyg til at oplagt valgt til dit næste tømrer- og snedkerprojekt.

Egerbygs profil

Hos Egerbyg går vi, som sagt, meget op i kundetilfredshed. Dette gøres ved at inddrage kunden i byggeprocessen, så du hele tiden har overblik over dit byggeprojekt.

Derudover går vi meget op i kvalitet og faglighed, hvilket vi sikrer ved at anvende kvalitetssikring og en såkaldt kvalitetsmappe. Hos Egerbyg yder vi vores bedste for at give dig som kunde et slutprodukt at højest mulig kvalitet.

Etik og ansvarlighed er også et fokusområde hos Egerbyg. Det vil sige, at vi bestræber os på at anvende bæredygtige materialer og mindske ressourcespild, samt sikring af en god og sikker arbejdsplads for vores medarbejdere.

Egerbyg er bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se flere områder vi er tømrerfirma og snedkerfirma i her.

Tømrerarbejde

Egerbyg er et tømrerfirma og snedkerfirma i København, som kan servicere med en bred vifte af forskellige tømreropgaver. Vi er altså behjælpelige med stort set alle tømreropgaver – alt fra udskiftning af vinduer og døre til større konstrueringer af carporte og tilbygninger.

Snedkerarbejde

Udover at være særligt kompetente inden for tømrerfaget, så udfører vi også forskellig slags snedkerarbejde. Vores dygtige snedkere leverer præcisions-snedkeri, så dit hjem og dine møbler kan få et unikt look. Vi bestræber os på at udføre snedkerarbejdet med bæredygtige materialer, hvilket giver dig mulighed for at nyde godt håndværk og træets unikke karakter med god samvittighed.

Egerbygs kompetencer spænder således meget bredt og kan udføre de fleste slags tømreropgaver. Derudover kan du også hos os få hjælp til VVS, malerarbejde, murerarbejde, elektriske installationer og en række andre opgaver.

Lær mere om Egerbyg

 For at lære mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig, kan du besøge vores hjemmeside.

Her kan du blandt andet læse om, hvilke kunder har fået udført håndværk af Egerbyg, og du kan læse mere om vores kompetencer.

Samtidig kan du finde information om, hvilke servicer Egerbyg tilbyder ligesom, at du på hjemmesiden kan finde adresse og kontaktinformation på os.