Håndværker i København

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

Håndværker i København

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Egerbyg er din ansvarlige håndværker

For folk med et mindre eller større byggeprojekt i tankerne, så er Egerbyg altid et pålideligt og trygt valg. Egerbyg er en håndværker i København, som er kendetegnet ved kompetente medarbejdere og ansvarlig byggeledelse.

Hos Egerbyg udfører vi en lang række forskellige opgaver inden for fagene: tømrer, murer, maler, VVS og eletriker. Dette gør Egerbyg til et praktisk valg, når du skal ud og have fundet en håndværker i København, der kan inkluderer alle faggrupper.

Mindre håndværkeropgaver

Egerbyg er en entreprisevirksomhed i København, som kan udføre mange håndværkeropgaver – lige fra det helt store til de helt små opgaver. Blandt de små opgaver, som vi kan hjælpe dig med, kan for eksempel nævnes:

 • Lægning af mindre gulvarealer
 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Maling af køkkener
 • Montering af blandingsbatterier og bruseinstallationer
 • Udskiftning af stikkontakter

Egerbygs profil

Egerbyg er en håndværker i København med en særdeles stærk profil. Vi tager i denne forbindelse udgangspunkt i følgende fem værdier:

 • Social ansvarlighed
 • Bæredygtighed
 • Åbenhed
 • Pålidelighed
 • Faglighed

Der er mange gode grunde til at vælge Egerbyg som dinhåndværker i København. En af de væsentligste grunde er, at Egerbyg er en entreprisevirksomhed, hvor du altid kan føle dig tryg og sikker på, at vores håndværkere vil udføre et godt stykke arbejde.

Egerbyg er således en håndværker i København, som prioriterer kundetilfredshed meget højt, hvilket også afspejles af vores online anmeldelser. Dette sikres både gennem en tæt dialog med kunden såvel som med kvalitetssikring af håndværkernes arbejde. Hos Egerbyg anvender vi kun betroede og dygtige medarbejdere, ligesom at vi forsøger at begrænse ressourcespild og kun benytte bæredygtige materialer i vores byggeprojekter.

Større håndværkeropgaver

I tillæg til de små og enkle projekter, så kan vi også udføre en lang række større byggeprojekter. Egerbyg er i denne forbindelse en særdeles fleksibel håndværker i København, som spænder meget bredt, og som kan udføre mange forskellige opgaver i forbindelse med det samme byggeprojekt. Dette gør Egerbyg til en praktisk og bekvem løsning, hvor du kan få udført alle dine opgaver hos en og samme håndværker i København.

Blandt de større projekter, som vi kan hjælpe med, kan her for eksempel nævnes:

 • Badeværelse: Egerbyg kan udføre alle opgaver i forbindelse med renovering af badeværelser. Dette gælder både selve badeværelset såvel som spørgsmål omkring ledningsføring og tilslutning af elektricitet. Vi kan i denne forbindelse renovere badeværelser i mange forskellige dimensioner, alt efter hvad du har lyst til.
 • Tilbygning: Tilbygninger er en nem og billig måde at øge værdien af dit hjem på. Vi kan i denne forbindelse udføre tilbygninger af enhver art. Dertil kan vi samtidig supplere det ’grove’ arbejde med mere sofistikerede snedkerprojekter og –dekorationer.
 • Bindingsværk: slutteligt er Egerbyg også eksperter indenfor restaurering af bindingsværkshuse. Vi bestræber os her på ikke at udskifte den oprindelige konstruktion, men blot at restaurere den, så den kommer til at se flot ud igen.

For mere information om mindre eller større byggeprojekter, som vi i Egerbyg kan hjælpe dig med, så tag direkte kontakt til os gennem telefonen, email eller brug vores kontaktformular nedenfor.

Se flere områder vi har håndværkere i her.