Google anmeldelser
5.0
Baseret på 20 anmeldelser
Facebook Rating
4.9
Baseret på 10 anmeldelser
Håndværker i København | tlf 38 71 70 20 | Egerbyg

Håndværker i København

Egerbyg er din ansvarlige håndværker

For folk med et mindre eller større byggeprojekt i tankerne, så er Egerbyg altid et sikkert og trygt valg. Egerbyg er i denne forbindelse en håndværker i København, som er kendetegnet ved lige dele kompetence og ansvarlighed.

Hos Egerbyg udfører vi en lang række forskellige opgaver inden for fagene: tømrer, snedker, murer, maler, VVS og eletriker. Dette gør Egerbyg til et praktisk valg, når du skal ud og have fundet en håndværker i København.

Egerbygs profil

Egerbyg er en håndværker i København med en særdeles stærk profil. Vi tager i denne forbindelse udgangspunkt i følgende fem værdier:

 • Social ansvarlighed
 • Bæredygtighed
 • Åbenhed
 • Pålidelighed
 • Faglighed

Der er mange gode grunde til at vælge Egerbyg som sin håndværker i København. En af de væsentligste grunde er her, at Egerbyg er en entreprisevirksomhed, hvor du altid kan føle dig tryg og sikker på, at vores håndværkere vil udføre et godt stykke arbejde.

Egerbyg er således en håndværker i København, som prioriterer kundetilfredshed meget høj. Dette sikres både gennem en tæt dialog med kunden såvel som med kvalitetssikring af håndværkernes arbejde. Hos Egerbyg anvender vi kun betroede og dygtige medarbejdere, ligesom at vi forsøger at begrænse ressourcespild og kun benytte bæredygtige materialer i vores byggeprojekter.

Mindre håndværkeropgaver

Egerbyg er en entreprisevirksomhed i København, som kan udføre mange håndværkeropgaver – lige fra det helt store til de helt små opgaver. Blandt de små opgaver, som vi kan hjælpe dig med, kan for eksempel nævnes:

 • Lægning af mindre gulvarealer
 • Renovering af badeværelse
 • Maling af køkkener
 • Montering af blandingsbatterier og bruseinstallationer
 • Udskiftning af stikkontakter

Større håndværkeropgaver

I tillæg til de små og enkle projekter, så kan vi også udføre en lang række større byggeprojekter. Egerbyg er i denne forbindelse en særdeles fleksibel håndværker i København, som spænder meget bredt, og som kan udføre mange forskellige opgaver i forbindelse med det samme byggeprojekt. Dette gør Egerbyg til en praktisk og bekvem løsning, hvor du kan få udført alle dine opgaver hos en og samme håndværker i København.

Blandt de større projekter, som vi kan hjælpe med, kan her for eksempel nævnes:

 • Carport: Egerbyg kan udføre alle opgaver i forbindelse med opførelsen af en carport. Dette gælder både selve carporten såvel som spørgsmål omkring ledningsføring og tilslutning af elektricitet. Vi kan i denne forbindelse bygge carporte i mange forskellige dimensioner, alt efter hvad du har lyst til.
 • Tilbygning: Tilbygninger er en nem og billig måde at øge værdien af dit hjem på. Vi kan i denne forbindelse udføre tilbygninger af enhver art. Dertil kan vi samtidig supplere det ’grove’ arbejde med mere sofistikerede snedkerprojekter og –dekorationer.
 • Bindingsværk: slutteligt er Egerbyg også eksperter indenfor restaurering af bindingsværkshuse. Vi bestræber os her på ikke at udskifte den oprindelige konstruktion, men blot at restaurere den, så den kommer til at se flot ud igen.

For mere information om mindre eller større byggeprojekter, som vi i Egerbyg kan hjælpe dig med, så tag direkte kontakt til os gennem telefonen, email eller brug vores kontaktformular nedenfor.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Lær mere om Egerbyg

Hvis du gerne vil vide mere om Egerbyg, så kan det være en god ide at besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er særdeles informativ, hvor du kan få meget mere at vide om, hvilke fagområder vi hos Egerbyg især er dygtige indenfor. Derudover kan du læse om, hvilke projekter vi tidligere har arbejdet med, ligesom at du kan læse små mini-portrætter af de ansatte hos Egerbyg.

Slutteligt kan du på hjemmesiden også finde relevant kontaktinformation på både telefon og email. Egerbyg har kontor i Hvidovre og er således et nemt og bekvemt valg, når du skal have fundet en håndværker nær dig til dit næste byggeprojekt.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Få et hurtigt prisoverslag