Tømrer på Frederiksberg

En ansvarlig tømrer på Frederiksberg

Har du brug for en kompetent og pålidelig tømrer på Frederiksberg, så kan du tage kontakt til Egerbyg. Vi er en entreprisevirksomhed med lokale tømrere på Frederiksberg, som blandt deres kunder er kendt for tømrerarbejde af den bedste kvalitet.

Hos Egerbyg er vi samtidig en særdeles ansvarlig virksomhed, som, udover kundens interesser, også tager hensyn til vores ansatte og miljøet.

Egerbygs profil

En af de vigtigste grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer på Frederiksberg er, at du altid ved, hvad du får. Tryghed igennem byggeprocessen er noget, som vi hos Egerbyg fokuserer meget på. Vores arbejde er kendetegnet ved at have en meget høj faglighed, som sikres gennem anvendelsen af både kompetente, erfarne og pålidelige medarbejdere. Egerbyg har i denne sammenhæng en kvalitetsmappe, som hjælper ledelse og medarbejdere med at sikre, at deres arbejde har en høj faglig standard, og at du som kunde altid får, hvad du ønsker.

I tillæg til de rent faglige aspekter, så er vi også meget bevidste om vores sociale og miljømæssige ansvar i en bredere forstand. I Egerbyg er der for eksempel et stort fokus på genbrug og på at anvende materialer, som er produceret, forarbejdet og transporteret på en miljøvenlig måde.

Egerbyg er bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

En af grundene til at vælge Egerbyg som sin tømrer på Frederiksberg er, at vi kan udføre en lang række forskellige opgaver.

Blandt de forskellige tømrerprojekter, som Egerbyg kan udføre for dig, kan her for eksempel nævnes: Isolering, kviste, køkken, lofter, gulve, vinduer, tage, døre, terrasse, carport, vægge og bidingsværk.

Derudover tilbyder vi også udførelse af arbejde inden for VVS, murer, maler, elektriker og snedker.
Uanset hvilke kompetenceområder dit projekt indebærer, kan du stole på at Egerbyg udfører samme høje kvalitetshåndværk.

Lær mere om Egerbyg

Hvis du vil lære mere om denne dygtige og etiske tømrer på Frederiksberg, så bør du besøge vores informative hjemmeside.

Her kan du tilgå information om Egerbygs kerneværdier, kompetencer, tidligere projekter samt vores medarbejdere. Endvidere kan du finde vores kontaktoplysninger.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag