Tømrerfirma og snedkerfirma på Amager

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Charlotte Christensen

Tømrerfirma og snedkerfirma på Amager

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

En alsidig håndværker

Skal du ud og have fundet et dygtigt og pålideligt tømrerfirma og snedkerfirma på Amager, så er Egerbyg altid et sikkert valg. Egerbyg er en kompetent entreprisevirksomhed, som kan udføre en lang række forskellige opgaver.

Samtidig er Egerbyg også et særdeles ansvarligt tømrerfirma og snedkerfirma på Amager, som går meget langt for at sikre, at du som kunde får lige præcis det, som du er ude efter.

Egerbygs profil

Vi er en entreprisevirksomhed med stort fokus på at vores håndværk er af højeste kvalitet. I forbindelse med dette udfører vi kvalitetssikring, og vi anvender en såkaldt kvalitetsmappe, som alle vores medarbejdere skal følge. Dette sikrer et godt slutprodukt, som er præcis som kunden ønsker.

Hos Egerbyg har vi også stort fokus på etik og miljøet. Vi er altså en ansvarsbevidst tømrer/snedker på Amager, og i forbindelse med dette har vi tilsluttet os FN’s Global Compact. Dette betyder, at vi bestræber os på at benytte bæredygtige materialer og mindske vores ressourcespild så vidt som muligt, samtidig med at vi kun ønsker at samarbejde med virksomheder med samme stærke etiske profil som os.

Egerbyg er bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se flere områder vi er tømrerfirma og snedkerfirma i her.

Tømrerarbejde

Hos Egerbyg udfører vi en lang række forskellige opgaver indenfor tømrerfaget. Dette gør Egerbyg til et praktisk valg, hvor du kan få udført alt dit tømrerarbejde hos et og samme firma.

Kendetegnende ved Egerbyg er her, at vi er et tømrerfirma og snedkerfirma på Amager, som kan udføre både de store byggeprojekter såvel som de helt små.

Blandt de små opgaver, som vi kan hjælpe dig med, kan her for eksempel nævnes: Isoleringsopgaver, udskiftning af vinduer og døre, nyt tag og nyt gulv.

Blandt de større opgaver kan her for eksempel nævnes: Konstruering af ny carport eller terrasse, restaurere bindingsværk eller bygge diverse tilbygninger.

Snedkerarbejde

I tillæg til tømrerarbejde så kan vi også udføre en bred vifte af diverse snedkeropgaver, da vi også har yderst dygtige og kompetente snedkere hos Egerbyg. Snedkerarbejde er i denne forbindelse en god måde at få lidt mere personlighed og karisma ind i dit byggeprojekt på.

Hos Egerbyg har vi spidskompetencer inden for snedker- og tømrerarbejde, men derudover er vi også kompetente inden for andre fagområder: VVS, maling og muring.

Lær mere om Egerbyg

Hvis du ønsker at bruge os som din håndværker til dit næste byggeprojekt – uanset hvilket fagområde det omhandler – så bør du besøge vores hjemmeside.

På vores hjemmeside kan du blandt andet også læse om vores kompetencer, tidligere projekter og finde relevante kontaktoplysninger.