Tømrer i Rødovre

Egerbyg er det sikre valg

Bor du i Rødovre, og står du med et vigtigt byggeprojekt på hænderne, som du skal have udført indenfor den nærmeste fremtid? I så fald, så kan du kontakte den lokale tømrer- og entreprisevirksomhed Egerbyg.

Vi er en pålidelig entreprise og tømrer i Rødovre som kan udføre stort set alle slags opgaver. Vi er blandt vores kunder også kendt som en meget servicemindet tømrer, som går den ekstra meter for at give kunderne, hvad de ønsker.

Egerbygs profil

Skal du ud og have fundet en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i Rødovre, så er der mange gode grunde til at vælge Egerbyg.

Hos Egerbyg gør vi meget ud af at være etiske og miljøbevidste. Vi er et særdeles ansvarligt firma både overfor vores ansatte og miljøet. I forbindelse med dette har vi tilsluttet os FN’s Global Compact, hvilket betyder, at vi skal gøre vores bedste for at tage hånd om vores ansatte og miljøet. Dette gør vi for eksempel ved at anvende bæredygtige materialer, mindske ressourcespild og fokusere på sikkerheden på byggepladsen.

Hos Egerbyg gør vi også meget ud af at inddrage kunden så meget som muligt i byggeprocessen. Du vil derfor have en tæt dialog med os, samtidig med at vi benytter os af kvalitetssikring og en såkaldt kvalitetsmappe, som alle vores ansatte skal følge. Dette sikrer, at slutproduktet tilfredsstiller dine ønsker.

Egerbyg er bygget op omkring følgende fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en entreprise og tømrer i Rødovre, som kan udføre både små og store opgaver. Vi laver alt fra udskiftning af vinduer og døre til konstruktion af carporte og tilbygninger.

Vores spidskompetence er tømrerfaget, men vi udfører også håndværk uden for dette fag. Vi er behjælpelige med opgaver inden for VVS-, elektriker-, maler-, murer- og snedkerfaget.

Dette er en stor fordel for dig som kunde, da du hermed kan få udført alle dine opgaver i dit byggeprojekt hos én og samme håndværker – Egerbyg. Ved at undgå at indhente forskellige firmaer til forskellige fagopgaver, kan du som kunde spare tid, energi og penge.

Lær mere om Egerbyg

Står du altså og mangler en tømrer i Rødovre, så er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg. Er du interesseret i at vide mere omkring os, og hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, så kan du besøge vores informative hjemmeside.

Her kan du blandt andet læse om vores faglige og etiske profil, og hvilke fagområder vi er særligt stærke indenfor. Derudover kan du læse om vores medarbejdere, samt finde kontaktoplysninger på Egerbyg.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag