Totalentrepenør
Vælg Egerbyg som totalentreprenør

– så behøver du ikke bekymre dig om din byggesag.
Med totalentreprise fra Egerbyg får du vores mangeårige erfaring og omfattende viden omkring byggeri, ligesom vi deler alle vores tips og tricks med dig undervejs.
Vores medarbejdere er ansvarlige, fagligt kompetente og tager ejerskab. Med faste procedurer og gennemprøvede processer får du engageret projektledelse og omhyggelig kommunikation, der holder dig orienteret hele vejen.

Nyd gavn
af vores erfaring

Tillid, tillid og tillid er vejen til et vellykket byggeri

Når du vælger din entreprenør hos Egerbyg som totalentreprenør, er det vigtigt for os, at vi har en gensidig tillid og respekt for hinanden.

Det giver langt det bedste resultat, og meningen med denne entrepriseform er jo netop, at du slipper for at involvere dig i styringen af byggeriet.

Kommunikation er et vigtigt redskab i opbygningen af tillid og noget, vi prioriterer meget højt. Vi sørger for, at du er godt orienteret og håndterer dit projekt på en måde, så du føler dig tryg og involveret i den udstrækning, det passer dig.

Med en totalentreprenør slipper du for…

At skulle udarbejde projektbeskrivelser og tegninger, at koordinere håndværkere og afholde byggemøder, at tage kontakt til myndigheder og alle de øvrige administrative opgaver.

Vi klarer alle disse opgaver og bevarer det kølige overblik lige fra de første ideer kommer på tegnebrættet til byggeriet er afleveret og klar til brug.

Gennemsigtighed og samarbejde mellem os og dig er en forudsætning for, at vi gang på gang leverer et slutresultat med stor tilfredshed fra vores kunder.

Ingen opgave er for stor eller lille

Er du i tvivl om, hvorvidt din opgave er for stor eller for lille til en totalentreprise, er du altid velkommen til at forhøre dig hos din entreprenør.

Vi deler gerne vores viden med dig, og rådgivning er for os en naturlig del af processen mod et samarbejde. Den indledende dialog og sparring er en forudsætning for, at vi kan agere professionelt og være på forkant fra start til slut.

Hvorvidt du har brug for fuld styring på et mindre projekt eller selv håndterer de små projekter og lader os klare de store i totalentreprise, er op til dig – intet er for stort eller småt til totalentreprise med Egerbyg.

Det eneste, der tæller hos din totalentreprenør

Det eneste der tæller for os er kundetilfredshed og vi er derfor tilmeldt siden anmeld-håndværker.dk, hvor du har mulighed for at bedømme vores indsats, hver eneste gang, vi udfører et stykke arbejde.

Siden vi tilmeldte os denne service, har vi ligget i toppen blandt de mange bedømmelser og har flere gange været nomineret som årets entreprenør– en titel vi vandt i 2015 – takket være vores kunder.