Vi søger elektriker

Lever drømmen om at blive selvstændig elektriker, men tør du ikke at tage springet? Så bliv en del af Egerbyg

 

Der er nok at tage fat på hos Egerbyg, så vi står og mangler en af Danmarks bedste elektrikere. Har du engagementet og ambitionsniveauet i orden, så er det dig, vi søger.

Som elektriker hos Egerbyg har du friheden til selv at præge din hverdag med opgaver  fra det helt simple til det mest avancerede. Vi tilbyder et job med rammer som en selvstændig, men uden at du skal ud og satse hele butikken. Du får derfor det bedste fra begge verdener.

Når det handler om at gøre vores kunder tilfredse med veludført arbejde, går vi altid et ekstra skridt. Vi leder derfor efter en elektriker, der deler vores værdier om innovation og strategisk nytænkning af branchen.Derfor forventer vi også, at du er serviceminded, engageret og klar til at udføre mange forskellige opgaver.

Hos Egerbyg har vi den filosofi, at man altid kan blive bedre og udvikle sig inden for sit håndværk. Derfor vil du deltage i Egerbygs eget undervisningskoncept ’Egerbyg Akademi’. Som en del af ’Egerbyg Akademi’ vil du modtage en skræddersyet uddannelse, hvor du vil have mulighed for sparring, læring og blive den bedst mulige VVS’er.

Egerbyg er specialister i total- og hovedentreprise, og vi går det ekstra skridt, når det handler om at gøre vores kunder glade for et veludført arbejde.

Hvis du vil tage ansvar og være en af de bærende kræfter i vores elektrikerafdeling, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbet, på [email protected] 

Udfyld formularen

Job - murer
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende ledige stillinger, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.