Vi søger elektriker

Lever drømmen om at blive selvstændig elektriker, men tør du ikke at tage springet? Så bliv en del af Egerbyg

Der er nok at tage fat på hos Egerbyg, så vi står akut og mangler en af Danmarks bedste elektrikere. Har du engagementet og ambitionsniveauet i orden, så er det dig, vi søger.

Som elektriker hos Egerbyg har du friheden til selv at præge din hverdag. For vi tilbyder et job med rammer som en selvstændig, men uden at du skal ud og satse hele butikken. Du får derfor det bedste fra begge verdener.

Vi leder efter en elektriker, der deler vores værdier om innovation og strategisk nytænkning af branchen. Vi forestiller os derfor, at du har nogle års erfaring i faget, der manifesterer sig i en faglighed over gennemsnittet og et serviceniveau, der er helt i top.

Egerbyg er specialister i total- og hovedentreprise, og vi går det ekstra skridt, når det handler om at gøre vores kunder glade for et veludført arbejde.

Hvis du vil tage ansvar og være en af de bærende kræfter i vores elektrikerafdeling, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbet, på [email protected] eller telefon 38717020.

Udfyld formularen

Job - murer
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB