Vi søger en el-installatør

 

Vi søger…

En autoriseseret el-installatør til opbygning af elektriker-afdeling

Har du erfaring som selvstændig og ønsker du at drive og udvikle vores nye el-afdeling mod en ejerandel i virksomheden? Så er det dig vi søger.

Hos Egerbyg udfører vi alle former for el-arbejde – fra det helt simple til det mest avancerede. Du vil blive en nøglespiller i Egerbygs el-afdeling, hvor du skal præge og vækste vores afdeling, samtidig med, at du prioriterer din egen arbejdsdag. Du vil stå for det udførende arbejde, tilbudsgivning og den gode kundekontakt, mens vores bogholderi står for den praktiske del af arbejdet, som fx fakturering.

Når det handler om at gøre vores kunder tilfredse med veludført arbejde, går vi altid et ekstra skridt. Derfor forventer vi også, at du er serviceminded, engageret og klar til at udføre mange forskellige opgaver.

Hos Egerbyg har vi den filosofi, at man altid kan blive bedre og udvikle sig inden for sit håndværk. Derfor vil du deltage i Egerbygs eget undervisningskoncept ’Egerbyg Akademi’.

Som en del af ’Egerbyg Akademi’ vil du modtage en skræddersyet uddannelse, hvor du vil have mulighed for sparring, læring og blive den bedst mulige elektriker.

Vi tilbyder:

 • Mulighed for ejerandel i virksomheden
 • Egen servicevogn med ekstraudstyr og automatgear
 • Lønpakke efter kvalifikationer og erfaring
 • Egerbygs egen efteruddannelse samt mulighed for årlige kurser
 • Egen firmatelefon og iPad
 • En aktiv personaleforening med arrangementer 2-4 gange om året, der forstærker fællesskabet mellem kollegaerne

 

Vi forventer:

 • Du er autoriseret elektriker
 • Du yder el-arbejde af høj kvalitet
 • Du arbejder struktureret og kan have mange bolde i luften
 • Du er god til at kommunikerer med kunder og kollegaer
 • Du elsker dit håndværk og ønsker at udvikle dig
 • Du er selvkørende og har erfaring som selvstændig

 

Om Egerbyg:

Egerbyg er en innovativ entreprenørvirksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke – og tager udgangspunkt i vores medarbejderes kompetencer. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven, og du vil blive en del af Egerbyg Akademi, der efteruddanner og videreudvikler dine kompetencer. Så hvis du vil tage ansvar og være en del af vores VVS-afdeling, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.
 
Du kender os måske allerede fra TV, hvor vi har været med i programmet Hjem til Forvandling – ellers kan du læse mere om dette spændende projekt, som din fremtidige arbejdsplads har været en del af: https://egerbyg.dk/projekt/hjem-til-forvandling/
Send din ansøgning via formularen – vi gennemgår løbende indkommende ansøgninger.
 
Du kan læse mere om Egerbyg på vores hjemmeside: www.egerbyg.dk
Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag