Nyd gavn
af vores erfaring

Står et nyt badeværelse eller en renovering på din ønskeliste?

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd, eller står du og tænker helt nye veje?
Dit nye badeværelse er en stor investering, så vi kvitterer med et stort engagement og et serviceniveau udover det sædvanlige. Det er derfor værd at overveje enten at renovere dit badeværelse eller at få lavet et nyt, for at bevare glæden ved at gå på toilettet og være lidt for sig selv.

Med vores brede viden og erfaring kan vi til hver en tid hjælpe dig med alle slags spørgsmål og beslutninger – lige fra valg af badeværelsesfliser, i tankeprocessen om et pladsbesvarende indbygget toilet og til beslutningen om vådrumsgips

Nyt badeværelse

I langt de fleste tilfælde er dit nye badeværelse 6 uger undervejs – men hos Egerbyg bestræber vi os på at være en tand hurtigere uden at gå på kompromis med kvalitet og det faglige niveau. Jo bedre planlægning og forberedelse, desto mere smertefri bliver projektet for dig og dine kære.

Som din entreprenør ser vi det som vores fornemste opgave at give dig reel og ærlig rådgivning om, hvilke løsninger der passer bedst til dine behov og dit budget – også selvom det indebærer, at vi til tider ikke kan honorere dine ønsker.

Dit nye badeværelse er 8 uger undervejs

– i langt de fleste tilfælde, men hos Egerbyg tilstræber vi selvfølgelig at være en tand hurtigere uden at gå på kompromis med kvalitet og det faglige niveau. Jo bedre planlægning og forberedelse, desto mere smertefri bliver projektet for dig og din familie.

Renovering af badeværelser

Egerbyg har over tusinde renoveringer på listen over udførte opgaver – skal en renovering af badeværelse hos dig være det næste? Det kan være en mindre renovering eller den helt gennemgribende, der gør dit badeværelse til state-of-the-art.

At renovere dit badværelse er ofte en kostbar og noget omstændelig proces – ikke mindst da arbejdet som regel involverer flere faggrupper og sætter en midlertidig stopper for dit brug af badeværelsets faciliteter.

Badeværelset er husets eget wellness rum

Hos Egerbyg ved vi alt, hvad der er værd at vide, om husets eget wellness center – badeværelset. Vi har renoveret små lejligheder og etableret badeværelser som følge af byfornyelser i København, og vi har moderniseret store, flotte badeværelser i villaer og parcelhuse. Med andre ord – vi har forstand på badeværelsesrenoveringer til enhver pris og alle budgetter. Så uanset, hvad du har i tankerne, kan vi garantere, at vi kan hjælpe dig godt på vej med tips og tricks til den rigtige pris.

Vi klarer opsætning af badeværelser

Der er nu ikke noget, der forkæler krop og sjæl, som et nyt og lækkert badeværelse. Når du går og overvejer, om det er tid til at gøre noget godt for dig selv og dine kære, kan du jo altid tænke på, om det involverer en modernisering af dit badeværelse eller måske etableringen af et helt nyt. En modernisering kan ofte realiseres til en fornuftig pris, hvor det som regel bliver noget dyrere ved etablering af et helt nyt badeværelse. Her skal jo bruges ressourcer på diverse installationer, hvilket godt kan godt løbe op i pris.

I nogle tilfælde vil en blikkenslager eller decideret VVS-medarbejder fra Københavnområdet være en nødvendighed. Disse har Egerbyg også til rådighed, hvormed du fuldkommen slipper for at bekymre dig om emnet.

Brug for andre faggrupper til renovering af dit badeværelse?

Er du en af vores tilfredse kunder, så kender du os og ved, hvad vi står for, så kan du måske føle dig beroliget af, at vi også kan hjælpe dig med at finde kvalificerede og ordentlige håndværkere inden for de øvrige faggrupper.

Vi kan stå inde for, at vores samarbejdspartnere leverer et godt stykke arbejde til den helt rigtige pris. Du kan desuden vælge at lade Egerbyg varetage projektstyringen af dit nye badeværelse, hvis du ikke har erfaring, lyst eller tid til at koordinere opgaven. Vi styrer byggesagen med sikker hånd, så du behøver kun gå ét sted hen, når du har brug for at stille spørgsmål eller få en status.

En bæredygtig entreprisevirksomhed med gode priser

Det med bæredygtighed og ansvarlighed er virkelig noget, der ligger Egerbyg på sinde. Siden 2007 har vi drevet vores virksomhed på ansvarlig vis – både i forhold til materialer, medarbejdere og metoder. Vi gør os umage med at finde frem til de mest miljørigtige løsninger til en god pris. For hvad hjælper det at drive bæredygtig virksomhed, hvis kunderne udebliver på grund af høje priser?

Udover renovering af badeværelser, tilbyder vi også meget andet renoveringsarbejde.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Få et hurtigt prisoverslag