CSR – Corporate Social Responsibility

Samfundsansvar er socialt ansvar

Velfungerende virksomheder trives bedst i et velfungerende samfund. Succes i vores virksomhed og det samfund vi agerer i, er en fælles sag.

Egerbyg ønsker med sin politik om social ansvarlighed at være foregangsvirksomhed for håndværksmestre og byggefirmaer, der søger inspiration til, hvordan de kan arbejde med social ansvarlighed i deres virksomhed.

Vi stræber efter at udvikle nye sociale forretningsområder i samarbejde med partnere og at præge ansvarligheds-debatten inden for byggesektoren.

FN’s Global Compact

CSR er vigtigt. Det her er Global Compact logo.

Hos Egerbyg har vi siden 2012 været en del af FN’s Global Compact initiativ.
Initiativet har opstillet 10 principper omkring virksomheders arbejde med samfundsansvar.

De 10 principper i FN’s Global Compact bygger på internationalt anerkendte konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Hos Egerbyg har vi med vores tilslutning forpligtet os til at arbejde med de 10 principper som en del af vores forretning.
Et arbejde, som vi hvert år rapporterer til Global Compact.

Læs vores seneste CSR rapport 2018

Egerbyg er et mønstereksempel på en virksomhed, der evner at udvise en kvalitativ rummelighed, og gør dermed en forskel for en bred gruppe af Hvidovre Kommunes borgere.

Afklaringskonsulent i Hvidovre Kommune

Mikkel Gaba

Egerbyg vælger at se på ansøgerens motivation, kompetencer og fremtidens muligheder frem for fortidens begrænsninger.

Direktør for High:five

Ole Hessel

I er en virksomhed, der tager socialt ansvar, og som har gjort det til en naturlig del af jeres virke at tage hånd om jeres medarbejdere. Derfor er det fuldt fortjent, at I modtager Årets Nytårsraket 2016.

Borgmester i Hvidovre Kommune

Helle Adelborg

Jeg beundrer Egerbygs passion for at hjælpe udsatte mennesker, samtidig med at være i stand til at drive en solid håndværkervirksnomhed

Netværkschef for Dansk Handicap Forbund og Vinsa

Kurt Holm Nielsen