DTU

Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU i daglig tale, er et teknisk eliteuniversitet med campusser i Lyngby, Ballerup, Risø og Sisimiut på Grønland.

Danmarks Tekniske universitet prioriterer forskning, æstetiske studiemiljøer og dygtige elever. Derfor er vi hos Egerbyg også glade for, at de har valgt os som fast samarbejdspartner til løbende hovedentrepriser og renovering af deres mange lokaler og faciliteter.

Pæne lokaler og nyrenoverede faciliteter

Vi har stået for hovedentrepriser og rumfornyelse på Danmarks Tekniske Universitet, hvor vi har udført arbejde inden for el- og VVS-arbejde. Vi har udført arbejde på DTU i Ballerup og Lyngby

DTU i Ballerup

Rammerne for DTU i Ballerup er en arkitektonisk perle på 42.000 kvadratmeter som befinder sig omkring 10 km uden for Københavns centrum. Udover at rumme store laboratorier, finder du også klasseværelser og grupperum, auditorier og en masse kontorer til DTUs administrationspersonale, som sørger for en god oplevelse på skolen.

Særligt ved DTU Ballerup er også, at du kan finde mange specielle kunstværker rundt omkring på campus.

DTU i Lyngby

DTU i Lyngby dækker over et områder, der er mere end 1000 m2 i et udkantsområde af Kongens Lyngby. Da DTU blev etableret blev Campus Lyngby inddelt i datidens fire ingeniørretninger, nemlig bygningsingeniørerne, kemiingeniørerne, elektroingeniørerne og maskingingeniørerne, der ligger fordelt på mere end 100 bygninger med større og mindre haveanlæg og oaser i mellem sig.

Læs mere om DTU her.

Særlige priser med en servicekontrakt

Vores gode og langvarige samarbejde med DTU betyder, at vi sammen har lavet en servicekontrakt, der giver Danmarks Tekniske Universitet fordelagtige priser på deres hovedentrepriser og mange renoveringer. Du kan se de særlige priser her. Har du selv en virksomhed og ønsker de samme skarpe priser, kan du kontakte Egerbyg allerede i dag.

Hos Egerbyg sætter en stor ære i at skabe gode indlæringsrammer for Danmarks fremtid og nogle af de dygtigste forskere i Danmark.

Se de udvalgte billeder af DTU herunder

Indgangsparti til DTUTrappe lavet af kendt arkitektDTUs kunstværkerEndnu et særligt kendetegn ved DTUParkeringsplads til DTUDTU - kunstværkerEndnu en speciel trappe
Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag