The Energy Hub

The Energy Hub er et kreativt kontorfællesskab med plads til diversitet og nytænkning. Det var fra deres side også vigtigt, at dette blev afspejlet i renoveringen af de mange lokaler samt gennem indretningens udtryk.

The Energy Hub udlejer kontorhoteller og kontorfællesskaber i flere Storkøbenhavnske byer. Ved udlejning af kontorhoteller og – fællesskaber er kontorlokalerne allerede møbleret og istandsat, når den nye udlejer rykker ind – og det er altså her, at Egerbyg kommer ind i billedet, da vi står for de mange renoveringer fordelt på flere etager.

 

Hvad lavede vi for The Energy Hub?

Hos Egerbyg har vi bistået The Energy Hub med deres løbende hovedentrepriser og renovering af diverse kontorer fordelt på fire etager. The Energy Hub mener, at produktivitet bedst sker i inspirerende arbejdsrammer – og med højt til loftet. Derfor var dette også den præmis vi skulle arbejde ud fra – og resultatet er da også blevet til flotte og lyse lokaler med store mængder dagslys.

Med et yderligere fokus på kreative rammer, har vi også været behjælpelige med opsætning af lamper, ventilationssystemer samt maling af vægge i diverse farver – fra de hvide i den minimalistiske stil til enkelte vægge i pangfarver, der bryder med de lyse vægge.

Se billederne af Egerbygs arbejde

Herunder kan du se billederne fra ét af The Energy Hubs mange kontorhoteller. Du vil opdage, at stilen er gennemført på tværs af lokaler og etager, og at den røde tråd består i moderne lokaler med nymalede vægge, vægge i træ og enkelte steder med møbler i pangfarver til at bryde det lyse rum. Derudover er der friske blomster og planter til at skabe en hyggelig stemning – hvad enten det er et storrumskontor eller et mindre kontor.

The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy HubThe Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag