Henning Larsen Arkitekter

Henning Larsen Arkitekter sætter standarden for nytænkende og banebrydende arkitektoniske idéer.

Henning Larsen er en arkitektvirksomhed, der bygger på Skandinavisk og bæredygtigt design. Henning Larsen har designet mange projekter, og de har også modtaget flere anerkendende priser.

Henning Larsens Arkitekters design ses blandt andet pĂĄ Syddansk Universitet i Kolding, Esbjerg Bypark, Middelfart RĂĄdhus og mange flere bygninger i ind- og udland.

Henning Larsen Arkitekter tilbyder service indenfor arkitektur, indretningsdesign og mange andre omrĂĄder.

Hvad har vi lavet for Henning Larsen?

Henning Larsen Arkitekters mange ekspertise-omrĂĄder og deres kreative tilgang til nytænkning afspejles i deres unikke kontorlokaler, hvor fokus er at skabe inspirerende og kreative udfoldelsesrammer for deres team. De moderne og farverige kontorrammer skal medvirke til at teamet kan sætte deres kontinuerlige præg pĂĄ fremtidens arkitektur – ikke kun nationalt, men ogsĂĄ internationalt!

Derfor er vi også stolte af vores arbejde, hvor vi har sørget for løbende hovedrenoveringer af Henning Larsen Arkitekters lokaler, der ligger på Vesterbro.

Vi har udført alt fra maler- til tømrerarbejde, og dermed sikret et sundt og godt arbejdsmiljø for Henning Larsen Arkitekters mange medarbejdere.

Se billeder af vores arbejde

Herunder kan du se en masse billeder, som er blevet taget efter vi har udført vores arbejde hos Henning Larsen.

Billederne afspejler de moderne og farverige rammer, som Henning Larsen bl.a. arbejder med. Derudover kan du også se mange trædetaljer, hvor fokus var på bæredygtighed og genanvendelige materialer.

Det trænede øje kan også se, at der har været et stort fokus på vinduespartier, der har til formål at skabe naturligt dagslys og et godt indeklima til alle medarbejderne i Henning Larsen Arkitekter.

   

Er du interesseret i, at se flere af vores cases for vores erhvervskunder, sĂĄ skal du blot klikke pĂĄ linket her.

Du kan også se vores timepriser for alle vores faggrupper og de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ.

FĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
FĂĄ et hurtigt prisoverslag