Tømrer i Valby

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Kurt Gerhardt Jensen

Tømrer i Valby

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Din ansvarlige og faglige tømrer

Ønsker du optimal tryghed i dit forestående byggeprojekt, så er Egerbyg en tømrer i Valby, som du trygt kan få udført dit arbejde hos. Egerbyg er en både kompetent og pålidelig tømrer i Valby med et meget stort fokus på at tjene deres kunders interesse.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Uanset om du står overfor et stort eller lille byggeprojekt i Valby, så kan vi hjælpe dig. Egerbyg har spidskompetence inden for tømrerfaget, hvilket vil sige, at vi kan hjælpe dig med alt fra udskiftning af vinduer til konstruering af terrasse eller ny tilbygning.

Derudover er vi også behjælpelige, hvis du står over for byggeprojekter inden for andre fagområder. Hos Egerbyg udfører vi også arbejde inden for muring, maling, snedkeri, VVS-arbejde og elektriske installationer.

Egerbygs profil

Hos Egerbyg har vi et stor fokus på tilfredsstillelse af kundens interesse. Dette sker først og fremmest gennem en stor faglighed og en nær kundekontakt. Vi inddrager kunden så vidt som muligt i byggeprocessen, samt kvalitetssikrer det håndværksmæssige produkt, for at sikre at du får dit ønske opfyldt.

Dialogen med kunden starter med at vi kommer ud og besigtiger dit byggeprojekt. Herefter vil du sammen med os udarbejde en detaljeret plan for, hvordan byggeprocessen skal foreløbe. Dette foregår i en atmosfære af fuld gennemsigtighed – både mht. proces, tid og omkostninger – for at sikre, at kunden har et godt overblik over forløbet.

Under selve arbejdsprocessen vil vi fortsætte vores nære kontakt med kunden, så kunden er informeret om fremskridt og eventuelt kan foretage diverse små justeringer undervejs.

Derudover er vi en meget ansvarlig tømrer- og entreprisevirksomhed, der gør meget for at sikre, at den miljømæssige belastning af dit byggeprojekt holdes på et absolut minimum. Dertil har vi hos Egerbyg tilsluttet os FN’s Global Compact. Gennem denne tilslutning har vi i Egerbyg forpligtet os til at inkorporere følgende områder i vores daglige arbejdsgange: Arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, klima og anti-korruption.

I forbindelse med dette er Egerbyg bygget op omkring følgende fem værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær om Egerbyg

Der er altså mange gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Valby. En af de væsentligste grunde er, at vi har en bred vifte af kompetencer både inden og uden for tømrerfaget. Dette betyder, at du kan få udført alt dit arbejde hos én og samme håndværker, hvilket vil spare dig tid, energi og i sidste ende også penge.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, så bør du besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er yderst informativ, hvor du blandt andet kan finde information om vores kompetencer, tidligere projekter og medarbejdere. På hjemmesiden kan du selvfølgelig også tilgå kontaktoplysninger til Egerbyg.