Garantiforordning og sikkerhed

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Kurt Gerhardt Jensen

Garantiforordning og sikkerhed

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Garantiforordning

Hos Egerbyg er det en essentiel del af vores virksomhed at skabe tryghed for vores kunder. Vi forstår, at det kan være grænseoverskridende at åbne sit hjem op for håndværkere, og derfor tilbyder vi en masse garantier og tryghedsværdier til dig som kunde.

Egerbyg er medlem af Dansk Byggeri og tilbyder Byg Garanti

Som medlem af Dansk Byggeri betyder det, at du som kunde er dækket af Byg Garanti ordningen, der sikrer tab med op til 150.000 kr. inkl. moms for hver byggesag. Garantien dækker ved synlige fejl og mangler i op til tre år. Garantien dækker ligeledes i 10 år ved skjulte fejl og mangler. Garantien ydes dog ikke ved byggerier under én million. kr.

Læs mere om Byg Garanti her.

Egerbyg er kreditrangeret AA

Hos Egerbyg er vi kreditrangeret til at være AA på markedets mest anerkendte kreditvurderingmodel. Dette stiller en sikkerhed for dig, som kunde, da vores sunde økonomi afspejler godt håndværk, sund økonomi og en god etik.

Egerbyg er et aktieselskab

At vi er et aktieselskab betyder, at der stilles kapitalkrav til virksomheden, hvilket alene gør, at vi er et rentabelt foretagende, hvor du kan føle dig tryg og sikker på, at vi også er på markedet fremadrettet. Forskellen på et aktieselskab og andre virksomhedstyper er, at vi, som aktieselskab, ved etablering minimum havde en selskabskapital på 400.000 kr.

Ratebetaling er din sikkerhed

Ved større byggerier på over 5.000 kr. forfalder betalingen i løbende rater, der svarer til, hvor langt arbejdet er nået.

Det betyder, at hvis vi er færdige med 25% af byggeriet, vil du modtage en faktura svarende til 25% af tilbuddet. Inden den sidste rate forfalder, vil vi gennemgå det udførte arbejde sammen med dig, så vi kan gennemgå, om der skal udbedres fejl og mangler. Med denne betalingsprocedure kommer du ikke til at betale for mere end det arbejde, der allerede er udført.

Gennemsigtig prispolitik

Hos Egerbyg har vi en gennemsigtig og åben prispolitik, så du ved hvad du kan forvente og hvad du får, når du vælger os. På den måde sikrer vi os, at vi altid er det bedste match til dig, så du kan føle dig i trygge hænder.

Vi konkurrerer mest på faglighed, kompetencer og service, og disse værdier ønsker vi ikke at gå på kompromis med. Det betyder også, at vi ikke altid kan konkurrere på prisen, da vi ikke vil tilbyde en lavere pris, end den ønskede kvalitet tillader. Da vi selvfølgelig godt ved og forstår, at prisen er vigtig for dig, kan du se vores pris her.

træplader bliver samlet

Egerbyg kvalitetssikrer

Da kvalitet er en af vores kerneværdier, stræber vi hver dag efter at overgå markedsstandarden for håndværkerarbejde. Det lykkedes ved, at hvert projekt har en kvalitetsmappe, der fungerer som et styringsværktøj for ledelse og medarbejdere.

Heri samles nødvendig information og dokumentation for det enkelte projekt. På den måde har relevante personer adgang til de oplysninger de skal bruge, for at gøre deres arbejde godt.

Kvalitetssikring er dokumentation om, at arbejdet er udført i overensstemmelse med de kvalitetskrav, der indgår af vores entreprisekontrakt. Hvis du ønsker en udvidet kvalitetssikringsprocedure, er det vigtigt at du definerer denne inden opstart af byggeriet, og inden underskrivelse af entreprisekontrakten.

Du kan se mere om de forskellige typer af kvalitetssikring her.

Reklamationer

Hos Egerbyg skal de opgaver vi løser være i orden, så du bliver glad og tilfreds med det arbejde vi har lavet. Alligevel kan der ske fejl, og vi vil gøre vores bedste for at håndtere reklamationer effektivt og retfærdigt.

Grundlæggende kan der være tale om fejl i det stykke arbejde vi har udført eller i de materialer, der er modtaget fra produktionen. I nogle tilfælde kan det også skyldes et uheldigt sammentræf af flere omstændigheder.

Læs mere om reklamationer, fejl og mangler samt uvildige fagmænd her.

Visuel bedømmelse af malerarbejde

Malerarbejde kan blive bedømt og opfattet forskelligt afhængigt af den pågældende lyskilde, der er i rummet.

Vi vil altid bedømme malerarbejdet i dagslys – uanset om det er malerarbejde udført på gips, puds, træ eller beton. Naturligt dagslys kommer ind gennem vinduer, døre osv., og vil altid give den mest optimale vurdering af malerarbejdet.

I rum og værelser, hvor der ikke er adgang til naturligt dagslys, vil malerarbejdet vurderes i kunstlys, hvor der anvendes en dagslyslampe på 120 W og 6500 Kelvin.

Når en vurdering af malerarbejdet finder sted, vil det ske i overensstemmelse med retningslinjerne fra Maleteknisk Rådgivning, MBK Sekretariat, Teknologisk Institut, Dansk Byggeri Malersektion og Danske Malermestre. Specifikke afstandskriterier og vinkler for vurderingen vil altid blive overholdt.

Læs mere om de specifikke krav til en visuel vurdering af malerarbejde her.

Arbejdsmiljø

Vores medarbejdere færdes i et sundt og sikkert arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på trivsel og forebyggelse. Med udgangspunkt i hver enkelt, ser vi hele vejen rundt om medarbejderen, kollegaerne, planlægningen og udførelsen af arbejdet, når vi skal skabe den bedste arbejdsplads for alle.

Vi foretager løbende vurderinger af arbejdsmiljøet og vurderer maskineri samt materialer i forhold til sikkerheden på arbejdspladsen.

Sikkerhedssko i dit hjem

Når vi ankommer i dit hjem, sørger vi selvfølgelig altid for at begrænse de gener, som oftest er forbundet med at have håndværkere i hjemmet. Derfor vil vi normalt altid tage skoene af, når vi kommer ind i dit hjem. Dog gælder det ikke, når vi skal monterer vinduer, hvor det er et krav fra Arbejdstilsynet, at vi bærer sikkerhedssko. Dette skyldes, at vinduesrammerne er tunge og kan forvolde alvorlige skader, hvis vi skulle være så uheldige at tabe et vindueselement.

Vi håber på din forståelse og vil til hver en tid forsøge at undgå at komme ind i dit hjem med beskidte sikkerhedssko.