Praktisk information

Praktisk information

Arbejdsområde

Egerbyg befinder sig med sit hovedkontor på Hvidovrevej 137 i Hvidovre. Vi udfører håndværksopgaver indenfor hele Storkøbenhavn.

Vi dækker hovedsageligt Storkøbenhavn, men hvis du har nogle unikke opgaver, der kræver særlige kompetencer, hjælper vi også gerne dig, der bor udenfor Storkøbenhavn.

Imidlertid anbefaler vi dig at bruge vores lokale kollegaer ved mindre opgaver af mere rutinemæssig karakter. På den måde sparer du kørselspenge og støtter håndværkeren i dit lokalområde.

Åbningstider

Egerbygs kontor i Hvidovre er åbent mandag-fredag fra 07.00-15.00. Kontorets telefontider mandag-torsdag er fra 07.00-15.00 samt 07.00-14.30 fredag. Egerbygs telefontider mandag-torsdag er 09.00-16.00 og 07.00-16.00 om fredagen.

Skulle det mod forventning ske, at du ikke kan få fat i os, eller ringer du udenfor telefontiden, er du velkommen til at lægge en besked eller sende os en e-mail. Vi vil vende tilbage til dig ved førstkommende lejlighed.

Håndværk som kernekompetence

Som entreprisevirksomhed er vores kernekompetencer rådgivning og eksekvering af håndværksmæssige ydelser indenfor renovering og total- og hovedentreprise.

Vi har fokus på kompromisløs kvalitet, høj faglighed, reel rådgivning og kundeservice ud over det sædvanlige. Vi vil være kendt for at være en moderne entreprisevirksomhed, der hele tiden går forrest indenfor social ansvarlighed, innovation og efteruddannelse.

Faggrupper

Hos Egerbyg har vi fire hovedafdelinger med dertilhørende faggrupper.

Vi har en tømrer-, murer-, elektriker- og VVS-afdeling med kompetente og dygtige fagfolk med passion for deres håndværk. Dertil har vi også vores egne byggeledere, du trygt kan overlade koordineringen af dit byggeri til.

Samarbejdspartnere

Vi har gennem de sidste +10 år arbejdet med mange byggerier og med mange forskellige håndværkere.

Igennem denne tid har vi erhvervet de mest kyndige samarbejdspartnere, hvilket betyder at vi kan anbefale og inddrage alle faggrupper lige fra malere og fugemænd til gulv- og flyttemænd. Derudover har vi også samarbejde med fagfolk inde for nicheerhverv såsom diamantboring, forgyldning, terazzogulve og meget mere.

Vi har også et godt samarbejde til nogle af landets bedste rådgivere, arkitekter og ingeniører, som vi gerne anbefaler dig.

Egerbyg udfører ikke

Hos Egerbyg kender vi vores styrker og vores begrænsninger. Derfor er der nogle opgaver, som vi ikke påtager os.

Nybyggeri – tilbygninger og udestuer

Hos Egerbyg er vi specialister i renovering. Derfor udfører vi som hovedregel ikke nybyggeri som fx udestuer og tilbygninger.

Ønsker du alligevel at bruge os til en tilbygning, udfører vi kun opgaven, såfremt du allerede har en arkitekt tilknyttet til projektet. Derudover skal du have tegninger og beskrivelser klar, ligesom du skal have styr på byggetilladelsen, de geologiske undersøgelser og øvrige godkendelser på plads.

Dette er alt sammen noget som en arkitekt kan være behjælpelig med. Læs mere om arkitekter her.

Entreprenør med Egerbyg

Kolonihavehuse

Vi kender som sagt vores begrænsninger, og derfor løser vi ikke opgaver i kolonihavehuse.

Oprydning og rengøring

Når vi giver dig et tilbud på en opgave, er det inklusiv oprydning og håndværksrengøring.

Vi rydder op efter os, så dit hjem efterlades pænt og ryddeligt. Vi sørger for at støvsuge for at fjerne det værste skidt, som støv og puds. Dog må du regne med, at du efterfølgende skal have en mere grundig rengøring.

Selvom vi kun har været ét sted i huset, vil de fleste opgaver sprede støv til de nærliggende områder og rum, selvom vi altid forsøger at begrænse støvgener. Ved større projekter vil vi bl.a. forsøge at begrænse støvgener med en støvvæg.

Hvis du ikke magter den efterfølgende rengøring, har du mulighed for at tilkøbe en grundig rengøring fra et professionelt rengøringsfirma gennem os.

Affaldshåndtering

Vi forsøger altid at tage hensyn til miljøet og fortsætte som en bæredygtig entreprenørvirksomhed, når vi bortskaffer affald.

Vi opnår en bæredygtighed ved at begrænse antallet af kørte kilometer, ved at benytte os af såkaldte bigbags, som bliver afhentet. I sidste ende betyder det også, at du ikke skal betale for ”død” transport frem og tilbage til storskrald, da medarbejderen i stedet kan bruge sin tid effektivt hos dig og på dine projekter.

Overtagelse fra andre håndværkere

Som udgangspunkt vil vi helst ikke røre ved andre håndværkeres arbejde, da vi ikke har mulighed for at give garanti på deres del.

Vi har faste rammer vedrørende kvalitetssikring og garantier, der er med til at sikre både dig og os et håndværk af ordentlig kvalitet. Derfor ønsker vi ikke at overtage arbejde med materialer, som vi ikke selv har indkøbt, ligesom vi ikke vil påtage os garantien for et stykke arbejde, vi ikke selv har startet op.

Sker det undtagelsesvis, at vi overtager en anden håndværkers arbejde, vil vi kun kunne yde garanti på den del, som vi selv har udført.

Produktvalg

Hos Egerbyg forsøger vi altid at holde os på forkant med de nyeste ændringer og trends indenfor produkter og materialer.

Vi sørger også løbende for efteruddannelse og certificeringer af vores medarbejdere, så de altid kan rådgive kunderne ud fra bedste evne.

I rådgivning om materialer og produkter, vil vi altid anbefale dig at deltage på en byggeudstilling eller tage ned til producenten og se produktet i virkeligheden. På denne måde, kan du undgå at produktet ikke møder dine forventninger i forhold til materiale, farve og facon.

Byggekoordinering og byggeledelse

På alle vores byggesager har vi en byggekoordinator tilknyttet sagen, som også vil være den udførende håndværker på dit byggeprojekt. Byggekoordinatoren vil kunne træffes inden for den almindelige arbejdstid og vil fungere som din kontaktperson.

Asbest og tagplader

Når du skal renoverer dine tagplader, er det vigtig at vide, hvorvidt disse indeholder asbest eller ej. Indeholder tagpladerne asbest opfordrer vi dig til at tage kontakt til os, så du kan få den rigtige rådgivning.

Ønsker du at finde ud af, om der kan være asbest i dine tagplader, kan du finde nummerserien frem på dine tagplader og sammenligne dem med vores tabel her.