Nyd gavn
af vores erfaring

Egerbyg tilbyder alle former for entreprenørarbejde

Skal du have udført entreprenørarbejde på din bolig, er du velkommen til at kontakte entreprisevirksomheden Egerbyg. Vi er specialister i renovering og tilbyder sammen med vores samarbejdspartnere større renoveringer med flere faggrupper

Entreprenørarbejde med god service

Siden Egerbygs opstart i 2007 har vi været drevet af en vision om at gøre tingene bedre. For os er bedre entreprenørarbejde også lig med bedre service, som vi synes du fortjener.
For mange af os er renoveringer store investeringer, som vi måske kun foretager en enkelt gang i livet. Derfor bliver det aldrig rutine, og derfor har du brug for mest mulig service og tryghed, når du trykker på startknappen for dit byggeri.

Entreprenørarbejde med mere

Hos Egerbyg har vi opbygget en solidt netværk af samarbejdspartnere indenfor stort set alle faggrupper. Samarbejdspartnere, som deler de samme værdier som vi og som leverer et stykke arbejde, vi kan stå inde for hver gang.
For dig betyder det, at vi udover decideret entreprenørarbejde kan tilbyde de fleste former for renovering – også selvom det involverer andre faggrupper.

Vi tilbyder hovedentrepriser på fx nye badeværelser. Væger du denne læsning, får du et samlet tilbud på alle faggrupper, ligesom vi varetager den daglige styring i den udstrækning du ønsker, så du ikke skal bruge for mange kræfter på koordinering og byggestyring.

God service er kommunikation

Når du har trykket på knappen og er kommet i gang med byggeriet, skal du føle dig involveret og med i processen. Du skal med andre ord vide, hvor langt vi er kommet med vores entreprenørarbejde, og derfor får du en fast kontaktperson, som starter og afslutter projektet hos dig og som sørger for, at kommunikationen kører, så du hele tiden er informeret.

Kontakt Egerbyg allerede i dag

Hvis du ønsker et tilbud på entreprenørarbejde eller måske en større renovering, anbefaler vi, at du sender os en beskrivelse af opgavens omfang, billeder og en skitse med mål. Ud fra dette materiale kan vi i mange tilfælde give dig et tilbud på arbejdet.

Se vores timepriser her.

Er der behov for yderligere informationer og dialog tager vi selvfølgelig denne, men så ved vi, hvad det drejer sig om.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag