Tømrerarbejde

Tjept tømrerarbejde uden kompromiser

Dit hjem er noget af det vigtigste du har. NĂĄr vi arbejder hos dig, er din bolig ogsĂĄ noget af det vigtigste for os – hvadenten du skal have nyt tag, renoveret vinduer eller skiftet gulvet i køkkenet.

Efter din henvendelse vender vi hurtigt tilbage med et tilbud. Vi ved nemlig, at sĂĄ snart dit behov opstĂĄr og beslutningen er taget, mĂĄ det gerne gĂĄ lidt tjept.

Når du vælger Egerbyg til at forbedre din bolig, vælger du et tømrerfirma med holdninger. Til miljø, social ansvarlighed og din bolig. Vi prioriterer bæredygtighed i alle aspekter af vores forretning uden det koster ekstra for dig.

Bæredygtigt tømrerarbejde til en fair pris

Mangler du en kompetent og troværdig tømrer, der klarer alle former for tømrerarbejde, skal du ikke lede længere. Vi leverer tømrerarbejde i særklasse med hensyn til miljø og pris

Når du har brug for en tømrer, der er mand for at løse dine opgaver inden for tømrerområdet, så er tømrerfirmaet Egerbyg blandt de gode kort på hånden. Vi har siden 2007 været i gang som tømrervirksomhed og har i den tid udført mange forskelligartede opgaver indenfor faget.

Vi har arbejdet for både private, offentlige og erhvervskunder, som alle har været glade og tilfredse for vores indsats og den pris, de har skullet betale for opgaverne. Det har betydet, at din tømrer den dag i dag har en række fase kunder, som vi løbende arbejder for.

Vi klarer alle former for tømrerarbejde

Det er altid en fornøjelse at komme ud til tilfredse kunder, der er glade for det tømrerarbejde, vi har lavet. Det er alle typer af opgaver inden for renovering, der er vores speciale, og vi har gennem tiden lavet mange tage, som vi både har repareret og udskiftet. Derudover laver vi også mange udskiftninger af vinduer, hvor vi er kendte for at være gode til at samarbejde med andels- og ejerforeninger.

Vi sørger altid for, at tage hensyn til de folk, der bor i de boliger, vi arbejder og det resulterer i et fint samarbejde med gensidig hensyn. Selvom vi har en fast kreds af kunder, vil vi selvfølgelig gerne høre fra dig og den opgave, du gerne vil have løst. Lad os derfor snakke sammen om omfang, tid og pris.

En god pris for godt tømrerarbejde

Et af de håndgribelige beviser på, at vi har en række kunder, der har været glade for vores arbejder er at vi to år i træk har været nomineret til prisen som årets håndværker på hjemmesiden anmeld håndværker, som er et website, hvor folk kan gå ind og kommentere og vurdere håndværkeres indsats i forhold til en række parametre som kvalitet, pris og kommunikation. En gang årligt uddeler folkene bag en pris, hvor det de håndværkere med de bedste bedømmelser, der nomineres.

Vi leverer bæredygtigt tømrerarbejde

Bæredygtighed og ansvarlighed i forbindelse med tømrerarbejde, har altid været vigtig for din tømrer. Derfor gør vi os umage med at finde de mest miljørigtige materialer og mest hensigtsmæssige arbejdsmetoder inden for tømrerfaget. En indsats som har medført, at vi dette år er nomineret til en CSR Award for vores arbejde her.

FĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĄ et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
FĂĄ et hurtigt prisoverslag