Få et tilbud

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Få et tilbud

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Info i forbindelse med tilbud

For at vi kan udarbejde et grundigt og tilfredsstillende tilbud til dig, skal vi bruge nogle oplysninger fra dig. Du vil yderlige finde rådgivning og gode råd til de forskellige faser i forbindelse med afgivning af tilbud. Når du har læst denne side igennem, vil du have en bedre forståelse for de oplysninger der er nødvendige for udarbejdelse af et tilbud – samt hvorfor disse oplysninger er nødvendige.

Tidspunkt og sted

Når du skal have lavet et tilbud, må du gerne skrive, hvornår du ønsker, at vi starter op på dit byggeri, og hvor byggeriet skal udføres.

Forventninger af opstart til dit byggeri er nødvendig i forhold til om vi kan imødekomme dit ønske om forventet opstart i den valgte tidsperiode.

Som udgangspunkt udfører vi kun opgaver i Storkøbenhavn, og derfor er vi også interesseret i, hvor opgaven skal udføres.

Tegninger, billeder og beskrivelser

Tegninger/skitser samt en beskrivelse af, hvad der skal laves i de forskellige rum, er en stor hjælp i tilbudsfasen. Dette giver os et overblik over, hvor omstændig opgaven er, og hvorvidt vi skal planlægge en besigtigelse eller blot udføre arbejdet på forbrugt tid og materialer. Se mere om forbrugt tid og materialer her.

Hvis du har kendskab til branchen, kan du med fordel skrive, hvilke faggrupper der skal bruges i projektet. Kender du ikke til de forskellige faggrupper, skal vi nok vurdere, hvilke faggrupper der er relevante for dit projekt.

Du må meget gerne supplere med billeder af fx gulve, vægge, køkken eller noget helt andet, som du ønsker at renovere.

Besigtigelse eller ej

Ved mindre opgaver er de tilsendte billeder, tegninger og beskrivelser ofte nok til, at vi kan lave et tilbud uden at bruge tid på besigtigelse. Disse opgaver vil blive udført på forbrugt tid og materialer.

Ved større entrepriser, vil vi derimod kigge forbi til en besigtigelse med en repræsentant for alle faggrupper, så du kan stille spørgsmål og således, at vi er sikre på, at al arbejde bliver inkluderet. Besigtigelsen vil finde sted på et aftalt tidspunkt, men altid i tidsrummet mellem kl. 07.00-15.00 på hverdage.

Entreprenør med Egerbyg

Beregninger skal fremsendes inden besigtigelse

Indebærer jeres byggeprojekt fx nedrivning af bærende/stabiliserende vægge, ændringer af tagkonstruktion (fx fra let til tungt tag) og væltning af skorsten, skal der foretages nye beregninger for at sikre, at husets konstruktion er stabil efterfølgende. Vær opmærksom på, at krav om anerkendt statikerklæring, certificerede statiker i henhold til B18 §489 m.m. ikke vil være inkluderet i det tilbud vi fremsender.

Beregninger laves af en byggerådgiver og skal fremsendes i god tid inden besigtigelsen; gerne 1-2 uger.

Læs mere om rådgivere

Planlægning af besigtigelser

Når vi har fået alle de fremsendte informationer, vil du blive kontaktet med henblik på at lave en aftale om en besigtigelse. Vi vil sammen finde en dato og tid som passer til besigtigelsen – men disse vil som udgangspunkt finde sted kl. 07.00 eller kl. 14.00.

Læs mere om besigtigelse

Tilbud og accept af ordre

Når du har modtaget det fremsendte tilbud, vil der være indregnet en mængderabat, som er opsat i forhold til entreprisestørrelsen: jo større entreprise, desto større rabat. Hvis tilbuddet skal reduceres eller revurderes vil dette påvirke mængderabatten i takt med at tilbuddet reduceres eller forøges.

Ved et revurderet tilbud vi det nyeste tilbud være gældende og det originale tilbud vil bortfalde. Vores tilbud vil gælde i 30 dage, hvorefter tilbuddet udløber.

Som virksomhed er vi underlagt persondatalovgivningen, også kendt som GDPR. Derfor opfordrer vi dig til at give svar vedrørende en accept eller et afslag på det fremsendte tilbud, så vi kan behandle dine persondata yderligere.

Vi sletter dine persondata:

  • Når du har givet afslag på vores tilbud
  • Efter 6 måneder, hvis du hverken har accepteret eller givet afslag på det fremsendte tilbud
  • Når din accepterede entreprise er afsluttet med Egerbyg i overensstemmelse med diverse garantier

Du kan læse mere om vores behandling af dine persondata her.

Opstart af byggeri

Når du har accepteret vores tilbud, vil du sammen med den sagsansvarlige aftale detaljerne omkring opstarten af dit byggeprojekt.

Læs mere om opstartstidspunkt