Mindre opgaver

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

Andreas Seebach

Mindre opgaver

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

Hos Egerbyg udfører vi opgaver i alle størrelser – både de helt store hovedentrepriser og de mindre opgaver, som du måske lige står og mangler at få lavet.
Hos Egerbyg udfører vi gerne mindre opgaver, så vi kan hjælpe dig på vej til at få din drømmebolig.

Mindre opgaver vil altid blive afregnet på forbrugt tid og materialer, så du altid kan føle dig sikker på, at du ikke betaler for mere tid end det vores udførende håndværker bruger. Vi ønsker en gennemsigtig og fair prispolitik, hvor du ikke betaler for mere end du får. Derfor har vi også valgt, at vise vores timepriser for vores forskellige faggrupper.

Som en særlig service har du mulighed for, selv at lave en såkaldt bygherreleverance. Bygherreleverancer kan vi ikke anbefale til større projekter, hvor der er mange materialer der skal leveres og koordineres for at få tidsplanen til at gå op i en højere enhed.

Ved mindre opgaver, vil der sandsynligvis kun være enkelte materialer til opgaven – og derfor kan du selv bestille disse. På denne måde vil du spare lidt tid og penge, men din garanti vil være kortere og du bærer selv ansvaret for projektet.

Forbrugt tid

Alle bilerne hos Egerbyg er udstyret med en GPS sender, der hjælper vores medarbejdere med altid at finde den kortest mulige vej fra A til B. Dette gælder både til og fra din adresse samt ved afhentning af materialer.

GPSe’en fungerer yderligere som dokumentation for, hvor lang tid vi er på din opgave, hvilket både sikrer dig og medarbejderen i forhold til medarbejderens færden.

Forbrugte materialer

Når du bestiller opgaver på forbrugt tid og materialer, har du mulighed for at lade Egerbyg bestille dine materialer – eller bestille dem selv via. en bygherreleverance.

Ved en bygherreleverance er det dit ansvar at sikre, at materialerne er tilgængelige ved arbejdets begyndelse.

Ligeledes er det dit ansvar at undersøge, at det er de korrekte materialer, der er leveret. Hvis du vælger en bygherreleverance, vil du opnå en lille besparelse på den samlede faktura. Til gengæld vil din leverandør- og produktgaranti ikke være valid lige så længe, som hvis du bestiller gennem Egerbyg.

Hvad er mindre opgaver?

Mindre opgaver er naturligvis en definitionssag – men denne kræver oftest kun én faggruppe og enkelte materialer. Hos Egerbyg udfører vi forskelligt arbejde inden for faggrupperne: tømrer, snedker, murer, maler, VVS og elektriker.

Her er en liste over nogle af de oftest forekommende eksempler, på mindre opgaver:

  • Lægning af mindre gulvarealer
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Maling af køkkener
  • Montering af IKEA køkkener
  • Udskiftning døre
  • Montering af blandingsbatterier

Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bug vores kontaktformular – vi vender tilbage førstkommende hverdag. Send gerne billeder, en tegning med mål samt et par linjer omkring, hvordan vi skal hjælpe dig på vores mail. På den måde kan vi komme hurtigt komme videre med netop din sag.

Når du har accepteret tilbuddet, vil vi påbegynde arbejdet på din byggesag. Du kan læse mere om processen efter accept af tilbuddet her.

Håndværkerfradrag

Regeringen, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet er blevet enige om en finanslov for 2021. Aftalen er en central brik i regeringens grønne genstart og omfatter blandt andet en midlertidig lempelse af BoligJobordningen – bedre kendt som håndværkerfradraget i daglig tale.

Med aftalen ønsker regeringen og de støttende partier at tage målrettede tiltag hen imod en grøn omstilling inden for byggeri.

Lempelse af BoligJobordningen for 2021 inkluderer at:

  • Loftet for håndværksydelser hæves til 25.000 kr. i stedet for 12.200 kr.
  • Loftet for serviceydelser også til 25.000 kr. i stedet for 12.200 kr.
  • Skatteværdien af fradraget øges til ca. 35% for serviceydelser

Regeringen og de støttende partier har i alt afsat 340 mio. kr. i 2021 til at finansiere lempelsen.

Se mere om håndværkerfradraget og Finansloven for 2021 her.